Kjapp og trygg hosting for Wordpress

Har disse en sak

Tonny Kluften

Administrator
Jeg er redd at å få Brønnøysund til å forandre på praksisen sin er som å flytte fjell. Men det er samtidig for dumt at dette skal være mulig.
Og samtidig er dette bare enda en ting bedriftseiere må ta ansvar for og vite om før de starter nytt selskap.

OT: Og da ranker WF på Joar Tøkje på Google, det tok to timer ser det ut som :D
 

kongen

kongemedlem
Litt snodig at "Joar" Tøkje ikke finnes i skattelistene, men det er i allefall en kombinasjon med "Johannes" Tøkje og Tøkje Consulting / J Tøkje AS.
 

peterandrej

pensjonert moderator
Men dette må nystartede bedrifter altså finne seg i fordi Brønnøysund offentliggjør navn tidlig. Håper at folk registrerer domenet for firmaet sitt før de registrerer firmaet i Brønnøysund.

Nå krever jo .no-domener at man HAR et org.nr, så jeg lurer på hvordan man rent praktisk skal kunne klare å registrere sitt domenenavn før bedriften er registrert i brønnøysund.

Etter min mening burde man, i 2010, klart å snakke sammen i off. og semi-offentlige etater. Så når man registrer et firmanavn i brønnøysund over nettet, så burde man kunne haket av for "jeg vil også registrere domenenavnet".
 

Thomas Pedersen

Pornogründer
Med en gang han tar kontakt med firmaet for å selge dem domenet, har han jo bevist at det er i ond tro.
Kan ikke se for meg at man ikke får medhold i domeneklagenemda i dette tilfellet.
 

Pong

Jeg selger sʇɥƃıluʍop :)
Det er bare å sende en epost om dette til info@brreg.no. Hvis du ikke hører noe, kan du gjenta det noen ganger (uken / dagen / timen / minuttet).
Hvis det ikke hjelper: erik.fossum@brreg.no
Og hvis ikke det hjelper er det vel mulig å oppdrive hans privat-epost-adresse.

Brreg er ikke til for brreg sin skyld.
Jeg antar at de er klar over det, hvis ikke, bør det bli klart fortest mulig.
Men å flytte fjell er både tidskrevende og vanskelig :p
 

testdriver

Ha det bra..
For en tulling. Denne businessen varer ikke lenge, håper jeg. Han vil tape 100% av sakene som blir klagd inn, men hvor mange vet at det går an å klage?

Burde blitt stoppet.

Får håpe folk som mottar brev fra Joar Tøkje - Tøkje Consulting Ltd ser denne tråden.

Ønsker du å sende inn klage?
Slik klager du
 

Tonny Kluften

Administrator
Ok. Kan vi holde diskusjonen til det saken her dreier seg om, nemlig kjøp og salg av domener. Ingen skal behøve å stå til regnskap her for alt man har gjort eller ikke gjort i livet, spesielt ikke det man har gjort opp for. Udokumenterte påstander fra uregistrerte postere skal vi ikke ha her.
 
Sist redigert:
... Men et oppslag i bedriftsdatabaser som Proff Forvalt viser at personens navn faktisk ER Joar Tøkje. Nils Roar Tøkje er 20 år eldre og derfor på ingen måte samme person.

Oppslag i samme base avslører også hvorfor Tøkje ikke står i skattelistene: han har hemmelig adresse. Folk med hemmelig adresse står ikke i skattelistene (det var iallefall oppgitt som årsak for at Märtha og Ari ikke stod der). Dette har dermed absolutt ingenting å gjøre med hvorvidt mannen noen gang har hatt ærlig inntekt eller ikke, slik enkelte uregistrerte brukere spekulerer i, dette er rett og slett fordi skatteetaten av respekt for Tøkjes privatliv ikke offentliggjør hvilken kommune han bor i.

Joar Tøkje eksisterer altså selv om han ikke står i skattelistene.
 
U

Uregistrert

Guest
Jeg vet jeg er uregistrert, men for ordens skyld.
Nils Roar, Johannes, Roar og Joar er 4 forskjellige personer.
Det er utrolig viktig og ikke blande dette sammen.
 
U

Uregistrert

Guest
Har dere tenkt på varemerkesøknad?

Hei,
Er det ingen som tenker på å levere inn varemerkesøknad før man søker om registrering i Brønnøysund? Dette er et effektivt virkemiddel for å hindre andre i å kunne kreve penger for et registrert domene.
 
Topp