Kjapp og trygg hosting for Wordpress

Managed server

Ole

Medlem
Har fått en managed server, og dæven jeg angrer på at jeg ikke har bestilt det tidligere. Nå har jeg landets raskeste katteblogg :cool:
 

Ole

Medlem
Kanskje litt tynt med info ja, men det er en overtrøtt posting under generell svada. Det var egentlig ment som et lite gledesutbrudd over hvor mye raskere en slik dedikert burk er enn et overfylt webhotell. Jeg trodde rett og slett ikke at det var sååå stor forskjell.
 

Ole

Medlem
Jepp. Så nå kan katteelskere laste ned uskarpe bilder av katter med lynrask hastighet.

Mer seriøst; nei det blir nok ikke mange kattebilder... Har noen nettsteder som begynner å kreve såpass med ressurser at hosten min kremter litt. Fikk inntrykk av at det ikke akkurat gjorde noe om jeg fant en leverandør som tilbød dedikerte servere :p
 

SolidHost

Medlem
hehe....nei, bare etter at vi har "fiklet" litt med din konto. Da tar vi i bruk "tradisjonelle" serververktøy som skjærebrenner og dynamitt ;)
 

Ole

Medlem
Bare nysgjerrig på hvorfor du valgte å gå rett på en dedikert server og ikke ta veien om en VPS som så mange gjør?

Fordi prisforskjellen er ikke så stor. Så jeg brenner heller noen kroner ekstra på å "gå hele veien", enn å eventuelt måtte bruke mye tid på flytte nettstedene igjen senere.
 

Thomas Pedersen

Pornogründer
Hva inngår i det at den er Managed? Man kan jo ha en dedikert server uten at den er managed. Vil det si at hosten administrerer den for deg? Eller har du installert noe software (whm) for å gjøre det selv?
 

Ole

Medlem
Takk for det brukernavn.

Korrekt Nextri. Hosten tar seg av driftingen av serveren mtp programvare og sikkerhetsfikser o.l.
 
Topp