Kjapp og trygg hosting for Wordpress

Knullekontakt.com

Erebos

Medlem
Eller så kanske det tar ett tag innan någon inser potentialen trots att en del besserwissers tar sej friheten att förstöra en säljtråd med kommentarer om något de inte kan något om??
Hur många av alla som kommenterat i den här tråden har egentligen arbetat med casual dating alls?
Men visst, det här är ett öppet forum och alla är fria att skriva som dom tycker är rätt. Jag förstår i alla fall inte meningen med att kommentera i en säljtråd om man inte är intresserad.
 

adeneo

Medlem
Eller så kanske det tar ett tag innan någon inser potentialen trots att en del besserwissers tar sej friheten att förstöra en säljtråd med kommentarer om något de inte kan något om??

Jeezes, snakk om kjøtthue av episke dimensjoner!

Du står fritt til å selge hva du vil, for hva du vil, om du hadde satt prisen til en million hadde det vært revnende likegyldig for meg, problemet er :

Kommer att dra in mycket cash om ett år nästan utan jobb.

Du hevder altså at dette er en gullgruve om ett år, uten å vise til noe som helst, og skriver til og med i det første innlegget

Du får ingen mer information än det här så skriv inga frågor i tråden tack!

det er jo nesten så det virker som en spøk ettersom det umulig kan være noen som er så lettlurt, men etter å ha sett utviklingen av tråden så er det kanskje mer sannsynlig at selgers tro på sin egen fortreffelighet ligger et par hundre hakk over virkeligheten.

Så er du i tillegg frekk nok til å hevde at vi ødelegger tråden din, noe det ser ut til at du klarer helt fint på egen hånd, det er tross alt deg selv som lager diskusjon og fortsetter å lempe ut vås i tilitersbøtter i innlegg etter innlegg.

Så skal jeg unnskylde deg for språkforskjellene, men

Du är helt klart förbannad och har redan förstört den här tråden med att anklaga mej för svindel

det er slik i Norge at "nære på svindel" betyr at det er nære på svindel, og ingen har beskyldt deg for svindel, men det er mulig "nære på" betyr noe annet på svensk ?

....å nærmest garantere at dette vil dra inn masse cash om et år er veldig nære på svindel.

Det virker som om du er litt arg, kanskje på tide å ta medisinen sin ?
 

Erebos

Medlem
Nej.
Mindre än en miljon norska kronor kan jag inte ta tyvärr!
Men du kan få köpa julegavene.no för 150 kronor om du vill!
 
Topp