Dan Åsen Hansen
Medlem
... men når det er sagt, ville jeg vel kanskje heller begynne forsiktig med ferdigsmurte snitter, sandwitcher eller rundstykker/horn istedet for. Så har dere ihvertfall litt styr på påleggsmengden samtidig som dere får litt følelsen med hva som går og hva som ikke gjør det.
Her i Danmark finnes det drøssevis av sånne "smørrebrødsbixer", og de aller fleste har en fire-fem standardsmørbrød hvor noen står fremme, og så smører de fortløpende. Litt sånn ala "Big-Bite" gjør det.
Kanskje kjøre "Olapakke-strategien" til å begynne med, og simpelthen spørre kundene hva de ønsker å spise og hva de kunne tenke seg å betale for det? Spørreskjema, kanskje? Som de fyller ut mens de spiser ...
Her i Danmark finnes det drøssevis av sånne "smørrebrødsbixer", og de aller fleste har en fire-fem standardsmørbrød hvor noen står fremme, og så smører de fortløpende. Litt sånn ala "Big-Bite" gjør det.
Kanskje kjøre "Olapakke-strategien" til å begynne med, og simpelthen spørre kundene hva de ønsker å spise og hva de kunne tenke seg å betale for det? Spørreskjema, kanskje? Som de fyller ut mens de spiser ...