Kjapp og trygg hosting for Wordpress

Annonsenettverk for blogg?

Speca

Medlem
Viss man har en adsense konto som er stengt. Så må en jo faktisk utgi seg for å være en annen, for å få det der til og funke speca. Og det grenser vel faktisk til ulovligheter.

Nei, det er ikke ulovlig. Det bryter Googles regler, men det er inget lovbrudd. Selvsagt, blir det merket at man har handlet der, så blir kontoen stengt. Men hvorfor skal man opplyse om slikt?
Ett annet moment er at man kan fullt ut opprette en ny adsensekonto. Man må bare ha ett annet firma. (Hint: opprett ENK kun for Adsense). Det vil også være svært dumt å ha adsense på tidligere domener som var årsaken til at man mistet kontoen.

Forøvrig så har ikke TS opplyst om adsensekontoen er stengt, så det er ett fett. Det er ikke nødvendig å overanalysere enhver tråd du svarer på!
 
så akkurat at noen skrev en reklamebloggpost om Bloggerfy, har har ikke testet dem. men første inntrykket er at dette er en perfekt reklamekanal for rosabloggere(noe jeg ikke er, men vil gjerne reklame der). vet ikke om det er mulig, ser ut til å være en del av eniro.
 
Sist redigert:
Topp