Kjapp og trygg hosting for Wordpress

Nylig innhold av Magnus Tangen

  1. Magnus Tangen

    Hvor går reisen.....?

    Er blant dem som liker å fiske, og er allerede i gang. For meg er det saltvann som frister, og da blir det liner, garn, runddorg m.m. Skal forsøke meg på makrellen en av de neste dagene. Senere blir det en tur "hjem" til Bergen, og så tre uker i Kroatia. En lang ferie uten store prosjekter i hus...
  2. Magnus Tangen

    Dyplenking hos Hotels.com

    Nei, har faktisk ikke klart å tjene på dette. Prøvde det ut en måned med målrettede annonser (widgets for bestemte steder). Flere tusen sidevisninger og over 200 klikk på den ene nettsiden. Inntjening var 0,-. Fine widgets (når de virket), men jeg har gått tilbake til adsense - som jo...
  3. Magnus Tangen

    Ferietur

    Støttet Msites Ltd. Kroatia er min favoritt, og der er det fin temperatur i september. Fly til Split og du er da midt på Split-Trogir-rivieraen. Mye å se i dette området.
  4. Magnus Tangen

    Heisann

    Velkommen! Ja, mat er godt. Tror ikke jeg hadde orket å leve uten;)
  5. Magnus Tangen

    Finne verdien på gamle penger

    Mener du mynter? I så fall brukte jeg mye "Siegs Myntkatalog". Prisene der er jo bare veiledende, og betyr ikke at du får en kjøper som vil betale tilsvarende.
  6. Magnus Tangen

    Hvor ofte byttes reklamene (adsense)

    Du kan velge å bare vise tekst-annonser. Det har jeg gjort på de fleste annonseplassene. Gå inn på "Mine annonser", finn den aktuelle annonseplassen og gå på "rediger annonsetype". Angående rotasjon, så vil jeg tro at Google har et system for å finne ut hvilke annonser som gir best CTR for deg...
  7. Magnus Tangen

    Hobbyvirksomhet

    Arbeid og tid kan ikke "avskrives" enten du driver som hobby eller enkeltpersonforetak.
  8. Magnus Tangen

    Gratulerer med dagen alle sammen!

    Grattis! Har nå gått i mitt livs våteste og kaldeste 17.-mai-tog. Kulde og kuling er helt normalt her vest, men kombinasjonen med nordavind og regn var intens. Likevel, mange glade voksne og barn!
  9. Magnus Tangen

    Ny krise

    Da kunne de jo gjort unntak dersom man betaler vannfall-avgift og vannlagringsskatt, og satt en kvote på 5 liter per år. Man kunne også fått bruke det man samler såfremt dette vannet ikke erstatter annen avgiftsbelagt væske.
  10. Magnus Tangen

    Reise affiliate

    .. og i tillegg har hotels.com problemer med sine widgets (se nede til høyre). Slik har det vært i 4-5 dager nå. Blir da lett å prioritere adsense.
  11. Magnus Tangen

    Reise affiliate

    .. og jeg savner Novasol. Har noen tusen utestående, og lurer på når jeg får dem inn på konto.
  12. Magnus Tangen

    Skvettbar statistikk

    Du har rett Spikre! Har sett litt på statistikk for enkelte perioder for ulike nettsider, og noen av grafene på de lite besøkte sidene går også ned til bunn uten at dette betyr 0. Det hele er altså ganske så vilkårlig.
  13. Magnus Tangen

    Ny krise

    Ja, tenkte det var en krise på gang ettersom det ikke har regnet her på Vestlandet i ettermiddag. Skal heldigvis regne i morgen, så det er på tide å finne fram tønner og koble dem til takrennene.
  14. Magnus Tangen

    Skvettbar statistikk

    Mulig grensa ligger litt under 80 da ;), for jeg har flere sider med lavt besøk der 0 faktisk er 0. Poenget er at det varierer.
Topp