Kjapp og trygg hosting for Wordpress

Nylig innhold av Fredrik

  1. Fredrik

    Hva skal jeg gjøre med talentdatabasen?

    Nå tenker jeg høyt og uten mening eller mål: Vi har fotograf. Vi har studio. Talenter trenger ofte bilder og portfolio etc. Hva med å lage en database der det koster xxx kroner og du får en profil med bilder etc. Databasen markedsføres mot alle de som trenger statister, tv selskaper...
  2. Fredrik

    Tilbakemelding på ny side?

    Tuller du eller ?
  3. Fredrik

    Av-knappen til internett?

    Uten at jeg har peiling så antar jeg følgende: Alt går via IP. På veien fra meg i Oslo så må jeg gå gjennom en rekke gatewayer for å komme frem til dit jeg vil. Hvis en gateway blir slått av så er kommunikasjonen borte. Jeg regner med at det dermed er en veldig enkel sak å kutte nett til store...
  4. Fredrik

    Hva ønsker du deg til jul?

    Ønsket meg nye desire HD... Så jeg kjøpte den. Deretter ønsket jeg ny PC om fredagen....Så jeg kjøpte en. Deretter ønsket jeg meg en vannkoker. Dessverre så jeg en idag som var hinsides fet... Så jeg kjøpte den. Shit. Skulle ikke gjort det. Nå klarer jeg ikke komme på noe jeg ønsker meg. Shit igjen.
  5. Fredrik

    Vestfold

    Har kjerring i Tønsberg. Er vel der omtrent 4 dager i uken.
  6. Fredrik

    Google Map plugin

    Inn på maps.google.no Trykk kobling. Velg lim inn HTML koden på valgfritt nettsted. Angi størrelse etc som du selv ønsker. Her er et eksempel fra en av mine sider.
  7. Fredrik

    Fotografer

    Kollegaen er Fotograf. Pris ligger på ca 10 000.- for bryllupsbilder. Flink? Ja.
  8. Fredrik

    Postbanken 2010

    Samme problem med Sparebank1 og kråm. Møkk
  9. Fredrik

    Design og brukervennlighet

    Ja den laster meget tregt. Ellers er jeg stort sett enig i det meste som Selbekk sier. Over gjennomsnittet men med litt småpirk som allerede nevnt.
  10. Fredrik

    Thermonordic er dritt

    Joda, jeg fant også en spam mail fra de i filteret. Ellers mottar jeg nesten aldri spam da filteret er hinsides bra! Bruker forøvrig G Apps pro med noen egne parametre. Anbefales!
  11. Fredrik

    Trøbbel i paradis - trådløst internett

    Sett router i bridge mode (ikke DHCP) så vil den motta IP fra Router 1. Da trenger du ikke tenke på dette med IP range etc. Din router vil i dette tilfelle fungere som en switch. Og ja; kabel skal inn i wan! Das var alles!
  12. Fredrik

    Skål!

    Skål fra Tønsberg!
  13. Fredrik

    Årets aller dårligste dag!

    Javel da: Jeg tjente ca 40 000.- på ukens første tre dager. Forrige uke tjente jeg kanskje 8 000.- Der har dere tallene. Men igjen kan det hende jeg investerer dette i noe?
  14. Fredrik

    Hjelp til bakgrunsfarge

    Det som slo meg umiddelbart var en blå/hvit himmel bak husene. Grønt gress på "berget" så er det vel bare å mixe med litt kontrast og nyanser får å finne riktig setting. Tror jeg da?
  15. Fredrik

    Nettbutikk for dummies

    Jeg bruker mystore. Yngve er best, ingen protest. Lurer på om jeg kanskje er litt småforelska i Yngve mon tro??? Nei men helt seriøst. Det rocker fett. Punktum.
Topp