Kjapp og trygg hosting for Wordpress

Vil du prøve 1 år gratis hosting?

ronorio

Active Member
Vi har gitt bort 5 hostingplaner via ulike forum og tilbudet gjelder derfor ikke lenger. Takk for interessen!

Tuxur Host er et lite firma som har drevet med design og hosting siden 2001, i hovedsak til små og mellomstore bedrifter, men også klubber, organisasjoner og til privatpersoner. Vi har i hovedsak levert hostingen vår som en tilleggstjeneste til de vi har laget nettsider for (med noen unntak), men ønsker å se litt mer på mulighetene for å selge hosting som eget produkt fremover. Vi har servere som er lokalisert i OVH's infrastruktur, sentralt i Europa. Det er servere av høy kvalitet, og har gode forbindelser til hele verden.

I forbindelse med denne lanseringen, ønsker vi å gi bort noen hosting-pakker, med 1 års gratis løpetid. Det er et uforpliktende tilbud uten noen form for binding. Vi ønsker i hovedsak at dette tilbudet skal gå til privatpersoner eller små organisasjoner, som ser etter en profesjonell løsning kontra en gratis plattform. Om du i dag har tilholdssted på blogg.no eller andre lignende aktører, og ønsker å ta steget videre til eget domenenavn på profesjonell hosting, er dette perfekt for deg.

Vi ønsker at du skriver en tilbakemelding til oss, 2-6 linjer som vi kan poste på våre nettsider som kundeomtaler. Det skal være basert på din erfaring hos oss; på godt og vondt.

For å etablere deg på våre servere krever det at du har (eller ønsker å kjøpe et nytt) domenenavn fra før. Vi kan rådføre deg i denne prosessen gjennom tredjepart (Domeneshop, GoDaddy, Namecheap osv.) om ønskelig.

Vi ser helst at du har noe erfaring fra før.

Nettstedet ditt må følge norske og internasjonale lover og regler.

Vi tolererer ikke masseutsendelser av mail eller noen form for spam.

Planen inkluderer
5 GB SSD lagring
500 GB båndbredde
5 epost kontoer
2 FTP kontoer
2 databaser
10 underdomener
cPanel
PHP 7 + FPM
Softaculous

Begrensningene er veiledende, men ikke fastlåst. Har du spesielle krav, er vi behjelpelig innen fornuftens grenser.

Ta kontakt på forumet her om du er interessert.
 
Sist redigert:
Topp