Kjapp og trygg hosting for Wordpress

Trenger tilbakemelding på en Dateingside

Eric Pedersen

New Member
Hei

En liten gruppe mennesker som har startet et alternativ til Dateingstjenester på nett. Siden heter OnlyYou.no

De som startet opp siden er personer som har hatt et meget stort kontaktnett, og som alltid er med på alt som er sosialt. Pga sine tidligere store kontaktflater har det å skulle "Spleise" forskjellige venner og bekjente alltid vært en sport. Og i starten har de satt sammen veldig mange par... Dette har jo medført at de snart har brukt opp alle sine venner og det hele har endt opp med at de enten mistet helt kontakt siden deres venner ble mer opptatt med sine "Nye" partnere, partnere gikk fra hverandre o.l. og ikke ville ha kontakt med dem pga situasjonen.

Men interessen og lysten for å få mennesker til å føres sammen er fortsatt tilstede, men denne gangen i form av en Gratis Dateingtjeneste.

Siden er fortsatt under utvikling og det må gjøres noen forbedringer.

Det vi her ber om er en Innspill til
- hvordan vi kan sette opp en søkemotoropptimaliseringsstrategi, og nå ut til flere brukere. eventuellt e-post til personer som kan bidra med dette?
- hvordan er tilbudet av funksjonalliet på siden i forhold til andre sider?
- hva kunne vært gjort for å gjøre Design mer brukervennlig?

Vil også takke Tonny, fra Webdesign - Søkemotoroptimalisering - Webutvikling med innspill om å legge inn denne forespørselen..

På forhånd - Tusen takk
 
U

Uregistrert

Guest
Nå har jeg aldri vært medlem av datingsider, så kan ikke si så mye om funksjonaliteten.

Men, jeg har selvsagt endt opp på flere datingsider via annonser på forskjellige sider. Jeg tror faktisk jeg aldri har sett en svart/grå datingside, så jeg vil gjort noe med akkurat det, så fremt målgruppen ikke er "gothic" :p
 

Tonny Kluften

Administrator
Dateing skrives dating :)
Hvis du har bilder av ansikter i logo eller i reklame så bruk ansikter hvor personene smiler og har små poser under øynene. Vi mennesker har en tendens til å få små poser, eller opphovninger eller hva man skal kalle det, under øynene når vi ser på noe/noen vi liker. Og dermed liker vi de med poser under øynene fordi vi tror de liker oss. Noen har alltid slike poser under øynene og de er ofte godt likt. Derfor virker reklame som viser "posete" folk.
 

Mr Vest

Sjefen over alle sjefer!
Syns nettsiden var litt tøff jeg, men om jeg skal fortelle ting jeg legger merke til når jeg kommer inn på nettsiden må det være.:

- "Våre Funksjoner" som finnes der er ikke synlig nok. Det var faktisk noe av det siste jeg la merke til, enda det faktisk var det mest intressante og vite hva jeg faktisk kan gjøre for og kommunisere med andre medlemmer. Jeg syns du burde "selge" disse funksjonene for hva de er verdt, og få det litt synligere, gjerne også større.

- Beskrivelsen av nettstedet "Hva er Onlyyou.no" , syns jeg ikke var mye bra. Vanlige setninger skrives som om de var spørsmål, mens også skrivefeil kommer frem her. F.eks "Andere" & "Oppretten." Den biten der syns jeg faktisk burde skrives helt fra begynnelsen.

- Bruk hover på linkene. Med dette mener jeg at det ville vært tøft om linkene fikk en annen farge når jeg tar musen over dem, spesielt linkene i headermenyen. Egentlig på alle linkene, men forkjellige farger avhengig av hvilken farge de allerede har. Jeg tror også det kunne vært tøft med en annen bakgrunnsfarge i input-feltene straks man klikker på et av dem for og skrive inn brukernavn, passord med mer, merk: TROR.

- "Online Nå" var ganske godt synlig, men ikke mye attraktivt med tanke på at det kun står "1" der. Hadde ikke det vært mulig og endre til noe som ser bedre ut? F.eks aktive siste 24 timer?

- Få nyhetene synligere. Jeg visste ikke engang at det var nyheter for medlemmene her, men det kan jo være det er mer synlig for den innloggede bruker. Slike ting som dette vil jeg jo påstå er ganske viktig at medlemmene får med seg.

- Litt piping om betingelsene dine...

Betingelsene skrev:
Du skal I profilen din ikke legge til telefonnummere, gateadresse, etternavn, lenker, e-post adressenumre, gateaddresser, etternavn, URL'er, e-mailaddresser, seksuelle referanser, støtende seksuelle bemerkninger, forslag om sex, og du vil ikke legge ut bilder som inneholder nakenhet eller personlig informasjon

- Hva er epost adressenumre?
- Hvorfor er det ikke lov og legge ut url på en profil? Den syns jeg er for streng. Ta en kikk på nettsamfunn, og se hvor mange som ikke har en link på profilen. Du vil jo ha brukere som ikke bryter reglene også.
- Hva mener du med at et bilde ikke kan inneholde personlig informasjon? Har jeg ikke lov og legge ut bilde av meg selv hvor jeg holder serifikatet jeg nettopp har tatt? (Dette siste spørsmålet her tror jeg kanskje jeg forstår allikevel, men jaja, kjøra på og la det stå.) :)


Ja, dette var faktisk morgenkaffen min som røk med til dette innlegget. Nå får jeg hente meg en ny kopp kaffe, finne meg en god røyk og ta meg en tur utafor. Lykke til med nettstedet ditt! :)
 
Sist redigert:

Thomas Pedersen

Pornogründer
Siden det er et .no domene, og siden er på norsk. burde det være unødvendig å velge hvilket land man kommer fra. Men heller velge hvilket fylke, by man er fra.
 

quicktech

Medlem
poser

Dateing skrives dating :)
Hvis du har bilder av ansikter i logo eller i reklame så bruk ansikter hvor personene smiler og har små poser under øynene. Vi mennesker har en tendens til å få små poser, eller opphovninger eller hva man skal kalle det, under øynene når vi ser på noe/noen vi liker. Og dermed liker vi de med poser under øynene fordi vi tror de liker oss. Noen har alltid slike poser under øynene og de er ofte godt likt. Derfor virker reklame som viser "posete" folk.

Du verden hva du vet! :) Kanskje denne karen kan være bra å ha på forsiden:
http://img.nrk.no/img/494311.jpeg
 
Topp