I steden for micromat kan du jo lage ting som ikke krever steking eller koking. Hva med f.eks tortillawraps?
Slik gjør du:
Grunningredienser:
3-4 tortillawraps
1 boks kryddersmør
Salat, spinat, etc
"Variable" ingredienser (disse bestemmer tonen på smaken):
Gravet Laks eller ørret
Fenalår
Skinke
Roastbiff
Osv osv
1. Legg tortillalefsen på ei fjøl
2. Smør lefsen inn med smøret (du kan også bruke ost)
3. Legg på salaten
4 Legg på en av de variable ingrediensene, f.eks laks
5. Rull sammen til en pølse. Skjær opp lefsen i passende biter.
Veldig enkelt, og veldig godt. Jeg lager ofte slike wraps med ulike ingredienser som snacks dersom vi har besøk, eller dersom jeg bare trenger noe enkelt til kvelds. Kan også brukes som middagsmat, men da bør du kanskje lage wraps med litt ulike smaker så det blir litt spennende.
Dette slår fjordland langt ned i støvlene!