Kjapp og trygg hosting for Wordpress

Tips til gode, bilrelaterte sider?

UN 1950

Member
Etter å ha googlet meg halvt ihjel så spør jeg de kloke hodene her inne;
har dere noen tips til gode bilsider? Helst i sjangeren DIY, oppussing ol.

Søkte her inne på WF også men det er mange døgnfluer i denne sjangeren...

Tusen takk for at du tok deg tid til å lese :eek:)
 

xdex

Medlem
Dessverre så er ikke det norske markedet stort nok, og dette er nok grunnen til at du finner svært lite innenfor denne sjangeren. Først sier du bilsider, så er du ute etter oppussing. Jeg vet ikke om du mener restaurering, men det høres ut som du plutselig mener husholdning.

Bildeler legger ut endel "DIY" videoer, men alt er bare bilder, og det blir veldig jalla når man ikke får sett skikkelig hva som blir gjort etc. Kanal: https://www.youtube.com/channel/UCUHqNYIhF3H2ZynQuKUXYbA tar man dette mot f.eks. https://www.youtube.com/channel/UCes1EvRjcKU4sY_UEavndBw er det jo en soleklar vinner. Men igjen, det norske folket og entusiastene er det ikke mange nok av, og man skal ha ganske god tilgang til biler, prosjekter etc for å lage nok innhold.

Så hvis man skal inn i denne sjangeren, har man mye å vinne på en engelsk side, men dog igjen, mange andre som gjør "det samme", så større utfordringer.
 

UN 1950

Member
Haha, her ble det nok sent for meg i går. Jeg mente selvfølgelig restaurering

Takk for tipsene, de skal sjekkes ut :)
 

rune69

Gjerrigknarken sjøl
Medlem av ledelsen
Mulig kan spre dette til "bilmerker" og "rally/billøp" - Her jeg bor er det ganske så mange som er opptatt av slikt...
 

UN 1950

Member
Tusen takk for at du tenker på oss, @rune69 :)

Jeg tenker etterhvert å få litt mer kjøtt på bena. Vi skal uansett lage egne demo/tutorials filmer, kanskje jeg rett og slett må opprette en egen side til dette?

Det er et relativ snevert marked, derfor er blir det enda viktigere å gjøre det forståelig og oppnåelig for mannen i gata også - med kvalitetsprodukter :D
 
Topp