Kjapp og trygg hosting for Wordpress

Tilbakemelding: Digital Photography Tutorials - Howitookit.com

Kenneth Dreyer

Well-Known Member
Hei,

Da er jeg klar for litt tilbakemeldinger på et nettsted jeg har jobbet med en stund. Nettstedet handler om tutorials og artikler om fotografi. Innholdet er veldig knapt enda, men vi har bortimot 40 artikler liggende klar til publisering. Planen er å slippe ca 2 til 3 hver uke.

NB: Vi har en medlemsseksjon jeg ikke ønsker tilbakemeldinger på, da den ikke er klar. Ignorer alt som har noe med den å gjøre.


URL: Digital Photography Tutorials | Howitookit.com

Hva føler du når du kommer inn på siden? Ser dette ut som en troverdig side? Jeg er ikke så interessert i de små tipsene som "flytt X over Y". Dette har jeg tenkt å la A/B testing svare på. Jeg er mer interessert i den totale feelingen og konseptet!
 

peterandrej

pensjonert moderator
Synes den ser smashing ut! Godt og solid inntrykk. Eneste er at den ikke akkurat "skriker" kamera og bilder, og fargene er kanskje litt "utbrukte" for tiden (og fargene gir kanskje et litt barnslig preg).

Men hva er målgruppens alder? Er det sånn 50+ så vil kanskje de "moderne" nedstrippede sort-hvite designdesignene bli helt feil og dette helt rett. Er derimot målgruppen uteksaminerte designere rundt 20-åra fra westerdals blir fargene for grelle hvis du skjønner hva jeg mener.
 

Tonny Kluften

Administrator
Liker den umiddelbart veldig godt og syns den har to i seg til å bli et autoritetsnettsted.
40 artikler klare, holder til 15 uker da. Da har dere nye artikler klare? Dumt å poste fort fort og så gå tom :)
Kan ikke sette fingeren på hva det er, men det er et eller annet som gjør at designen virker litt "tung", kanskje det er headeren som gjør det.
 

Kenneth Dreyer

Well-Known Member
Tja, aldergruppen.. har ikke pinpointet den inn for noen spesifike aldre, men fra toppen av hodet er nok de ivrigeste fotografi-brukerene 20-og-noe til 50-og-noe. Jeg tror majoriteten kommer til å bli hobbybrukere, og ikke westerdals-folkene.

Målet var ikke at designet skulle skrike ut noe. Full fokus på innhold!
 

Gaasehud

Medlem
Synes den ser kjempebra ut! :) Designen er bare najs (som det heter på godt norsk). Har du jobbet ut i fra en template av noe slag eller er det fra scratch? Uansett ser det stilig ut, landingssiden med.

Som du ser begynner allerede folk å pirke på detaljer, så det er vel godt nok svar på at helhetsinntrykket er bra? Mener hvert fall jeg. :)
 

Thomas Pedersen

Pornogründer
Ser smashing ut. eneste jeg har å utsette er at logoen er litt forvirrende. den andre i'en har prikk, men ikke den første. Så den første ser liksom litt ut som en liten L. sikkert bevisst fra dere, men jeg syns det var litt forvirrende.
 

Gaasehud

Medlem
Jepp, skjønner det. Men om jeg ikke hadde hørt navnet først vet jeg ikke om jeg hadde bitt meg sånn kraftig merke i det gjennom logoen. Men det er nå meg, ellers ser logoen stilig ut. :)
 
Topp