Kjapp og trygg hosting for Wordpress

StomperNet smakebit

InVert

Blogger
Nevnte i en annen tråd her på forumet at StomperNet praktiskt talt gir bort STSE2 ( Stomping the Search Engines 2) kurset sitt, $1 skal de ha. Tenkte det var greit å dele det i en egen tråd.

STSE2 er et utrolig bra kurs, men det jeg syntes var enda bedre er The Net Effect Journal, som er et blad om SEO, drift av nettsider/nettbutikker, suksess historier fra det virkelige liv og mange smarte tips, en forsmak på hva de driver med på Stompernet.

Så her er tilbudet til dere: http://budurl.com/x3ff her vil du se litt om deres gratis tilbud, og så får du muligheten til å bestille STSE2 og The Net Effect.

Blir jo litt reklame dette, men jeg har selv hatt stor nytte av det. Veldig konkrete og gode tips i bladet, har det selv i papirutgave, mens det også er kommet en digital versjon som er litt billigere i abonnement. Bladet er bygget opp med artikler og en konkret plan bakerst i bladet for å gjennomføre det man lærer etter en oppskrift, slik at det blir lettere å gjennomføre det og ikke la det bli liggende.

Abonnert selv siden det kom etter 30 Day Challenge i fjor høst.

Håper det faller i smak hos de som er nybegynnere på nett og andre! :)
 
Topp