Kjapp og trygg hosting for Wordpress

SEO er død, nå er det GO

Det er jo ikke bare google man optimaliserer for.
Og jeg tror at google vil merke økt konkuranse fra feks bing i tiden fremover. Kvaliteten på søkeresultatene har blitt dårligere i det siste, jeg søkte feks etter info om apoteker på kypros for noen dager siden og de første sidene hos google var bare "buy viagra" sider. lette også etter en del ting ang pafos og da var toppresultatene 3-4 år gammle forum tråder.

Ett kjapt søk etter flybilletter fra kristiansand gir kun ett resultat fra flyselskap og avinors egen oversikt over flyavganger havner nederst på førstesiden. Dette er jo mye grunnet seo fra de andre sidene men google burde rangere flyselskap høyere enn affilate sider. Flynonstop havner også høyt selv om siden deres kun inneholder en konkurrsbegjæring.
 
Sist redigert:
Som det blir sagt kommer trolig Bing til å bli større fremover, og Google kan finne på å skyte seg selv i foten med for mye annonsering.
 

Kenneth Dreyer

Well-Known Member
Er uenig. Jeg tror Google vil holde posisjonen sin en god stund til. Bing klarer ikke matche Google på relevans, spesielt ikke etter Google får full kontroll på Knowledge Graph - da vil de andre søkemotorene bli hengende for langt etter.

Bing planlegger jo nå å integrere søkemotorene sine i Microsoft sine andre verktøy mye tettere enn tidligere, men det fører jo ikke til annet enn at de får flere uvitende brukere. F.eks Facebook søket henter jo ofte inn resultater fra Bing, men det var jo ikke det du var på jakt etter? Det samme vil skje med dypere integrasjoner mot Windows og Office-pakken.

Holdt forresten et foredrag om SEO senest i går på Confex E-Handel 2014 som jeg nettopp lastet opp, for de som måtte være interessert: SEO for Nettbutikker - Confex E-Handel 2014
 

JudeQuinn

Medlem
Jeg får mye trafikk fra Bing. Stort sett, i det store og hele, så korrelerer rankingene mine mellom Yahoo, Google og Bing ganske likt, men for fraser med stor konkurranse er generelt plasseringene bedre hos Bing, samt mindre fluktuasjon.
 

JudeQuinn

Medlem
Jeg får fortsatt bra med trafikk fra Google, men det er vanskeligere å rangere #1 der. Har jeg #1 hos bing, er jeg kanskje #6 hos Google.
 

annettelode

Medlem
Jeg lurer på hva de egentlig driver med når Ebay mister 80% av søkeordene på top 10 denne uken.Ebay burde vurdere søksmål og gi Google en skikkelig "slap" tilbake.
 

JudeQuinn

Medlem
Nå har jo Ebay en sterk merkevare uansett, jeg går heller på Ebay.com og søker enn å søke etter auksjoner på Google.

På en måte skjønner jeg det òg: hvor ofte vil et treff på en auksjonslisting (ofte utløpt) være interessant for en bruker?
 
Topp