Kjapp og trygg hosting for Wordpress

Problemer med Webforumet

selbekk

Medlem
quick fix: slå av display-errors / error-reporting i php.ini filen din. Det som skjer er at du nå får et par deprecated-advarsler (warnings) skrevet ut før du prøver å redirecte - og da failer redirecten. Hvis du bare slår av denne error-rapporteringen (som tross alt burde være slått av i et produksjonsmiljø uansett), så løser dette i allefall symptomene på at noe er galt.

Det trengs fortsatt en oppdatering, men da går i alle fall alt bedre for oss brukere i mellomtiden.
 

nilsga

Medlem
Samme problem her og. Problemet oppstår der man bruker direktelenker til siste innlegg, eller lenker til "gå til første uleste innlegg". Med andre ord stort sett alle snarveiene som er tilgjengelig rett fra forsiden. Ta denne tråden som eksempel. Denne lenken virker ikke (Gå til første uleste): https://www.webforumet.no/forum/ris-og-ros-til-wf/21807-problemer-med-webforumet-new-post.html. Hvis du derimot tar bort "new-post" i URLen, så virker det. Det samme med "gå til siste innlegg": https://www.webforumet.no/forum/ris...mer-med-webforumet-post178962.html#post178962. Hvis man fjerner "post178962" fra URLen, så virker den.

Edit: Som noen har påpekt, å skru av display av warnings kan løse problemet, siden det ser ut som den andre feilen er en følgefeil av at det allerede er skrevet ut innhold (fra warningen) til responsen.
 
Sist redigert:
Topp