Kjapp og trygg hosting for Wordpress

"ordbok" som enkeltside eller Parent-child?

fabbelabbe

New Member
Hei!

Jeg holder på å sette opp en "ordbok" innen et gitt emne. 50-150 ord.
Er usikker på strukturen mtp SEO, håper dere kan gi meg en tilbakemelding på dette! Siden kjører WP.

A) En stor side, med indeks og H2 neddover for hvert enkelt ord \ begrep, og tilhørende beskrivelse.

B) En litt mindre side, med hvert enkelt ord \ begrep som egen underside \ post.(parent-child) Dette alternativet tenkte jeg isåfall og sette opp som blog-kategori side, med "ordbok" som kategorien.

Alternativ A) Ser jeg for meg gir langt mer innkommende linker til den aktuelle siden, men B gir muligens større mulighet for å skrive mer om hvert enkelt begrep.

Hva ville du gått for, og hvorfor?
 

fabbelabbe

New Member
Etter litt research ser det ut til at Parent-child vil gi bedre SEO verdi, ettersom det gir muligheten til å forklare mer om de ulike begrepene. (men tenker med skrekk og gru på post-backend! Må finne en måte og filtrere ut en hel kategori :p ) Ser også at andre store aktører har valgt denne tilnærmingen, antar det også er fordi det vil gjøre det lettere for gjester å linke direkte til ønsket ord.

Såvidt jeg forstår gis det større seo verdi, med flere gode sider vs en knallbra.

Sett bortifra brukervenligheten av en side, så fant jeg ingen pro-argumenter mtp seo.
 

Black Cap Seo

New Member
Jeg laget en ordliste med SEO begreper med metode A) som du skriver.
Slik ser min ordbok ut:https://blackcapseo.no/norsk-seo-ordbok/
Grunnen til jeg gikk for den er at jeg heller ville ha en stor omfattende side, enn en hau av små sider med lite innhold.
Jeg bruker H3 i oversrift for hvært ord, og har en innholdsfortegnelse med jumplinks til hvært ord. Jeg kan også linke til de enkelte senksjonene fra andre sider ved å bruke HTML anker som linker direkte til ordet. Her her er et eksempet med link direkte til Goolge search console :https://blackcapseo.no/norsk-seo-ordbok/#GSC
 
Topp