Kjapp og trygg hosting for Wordpress

OnlineGuide.NO - selges.

Det kommer ett gebyr fra fastname.no på 275,- som årsavgift i tillegg til budprisen.
Bjørnar du kan skrive at du ikke ønsker og avgi ditt bud, om dette ikke var av interesse.

Mvh
Thomas :)
 

Santo

Active Member
Flytt domenet over til nye eier sin domeneshopkonto når det er solgt, men før dere melder eierforandringer, så slipper dere gebyret.

Det blir et gebyr hos Domeneshop også, men mindre. Det koster en årsavgift å overføre et domene.

Før var det gratis å overføre domener Domeneshop (og Norid), men etter at Norid har begynt å ta betalt for eierskapsmessige overføringer har Domeneshop naturligvis fulgt opp det.
 

Santo

Active Member
Gjelder ikke den årsavgiften for et år slik at man får med et år på kjøpet? Eller var det før? Jeg har ikke sjekket det selv, bare betaler dem ettersom fakturaene kommer (og de kommer tregt, kanskje derfor jeg ikke har tenkt over det).

Før var det slik, men før kostet det ikke Domeneshop noe å utføre ett eierskifte (utover egne arbeidskostnader), men etter at Norid begynte å ta betalt av registrarene for overføringer så har også Domeneshop begynt med det.

Men de er likevel rimeligere enn mange andre registrarer, da en del andre også tar ett gebyr for selve jobben, i tillegg til at man må betale ny årsavgift ifm. overføringen.

SpørsmÃ¥l og svar — Hvordan overfører jeg et domenenavn fra en eier til en annen?

For eierendring av .no/.se/.eu/.be/.de-domener er fremgangsmåten som følger:

1. Logg inn i kontrollpanelet på Innlogging, velg domenet fra listen under "Dine domener", klikk på "Endre kontaktinfo" og deretter på "Endre eier" helt til høyre på siden. Fyll ut kontaktinfo for ny innehaver og send inn bestillingen.

2. Når både ny og gammel innehaver har bekreftet eierendringen, vil domenet bli overført til den nye innehaveren. Dette kan ta noen dager. Begge parter vil motta bekreftelse på epost når overføringen er fullført, og den nye administratoren av domenet kan da logge inn i kontrollpanelet og sjekke at all kontaktinfo for domenet er korrekt. Spesielt er det viktig å sjekke at betalingskontakten er riktig etter at eierskiftet er utført.

OBS! Eierskifte for .no-, .eu- og .be-domener medfører en kostnad på én årsavgift, og domenet vil løpe ett år fra eierskiftet er gjennomført. Eierskifte for .se- og .de-domener er gratis, og medfører ingen endring i utløpsdatoen for domenet.
 
Sist redigert:
Ingen andre som vil sikre seg dette geniale domenet? fungerer til alt innen "internett". Veiledning, rettledning, finans, support osv...
 
Topp