Kjapp og trygg hosting for Wordpress

Nytt prosjekt: Bippr.com

mkander

Medlem
Heisann!

Har lansert Bippr - The simplest file sharing service nå i versjon 1.

Siden er en såkalt en-klikks-filhosting med noen forbedringer. Man kan velge flere filer av gangen, flere opplastinger simultant og man får opp en bit.ly delelenke med en gang før filene er ferdig lastet opp. Et mål har vært å få alt sammen til å gå så fort som mulig.

Filene blir lagret på Amazon S3, i US- eller EU-datasenteret avhengig av brukerens lokalisasjon. Foreløpig begrensning på filstørrelse er 1 GB. Filene blir slettet etter 30 dager. Har ikke funnet en fin måte å vise den informasjonen på enda på siden, men jobber med saken.

Tips og tilbakemeldinger mottas med stor takk.

hilsen Magnus
 

a10

Medlem
Tøft å lese om en nordmann som begir seg ut i denne verdenen! Kan du forklare hvordan du skal tjene penger på dette, kontra utgiftene med å hele tiden ha 10TB (++) og båndbredde?
 

agrimsrud

Medlem
Stilig og enkel tjeneste.
I forhold til utseendet kunne innholdet kanskje ha vært sentrert vertikalt? Blir litt mye tomrom på bunnen av siden.
Er også enig med atomet når det gjelder bit.ly-lenken. Det kan komme litt klarere frem at lenken hører til den bestemte filen, f.eks. ved å legge lenken inn under listen over filer?

Lykke til!
 

mkander

Medlem
Takk for svar!

agrimsrud: Midtstilt sentrering vertikalt er en god ide det sikkert, kan prøve. Har ikke sett det problemet med min 13" :p

a10: Inntjening blir reklame og premiumtjenester. Et kostnadsoverslag hos Amazon S3: 1TB lagring, 1TB inngående trafikk, 1TB ut. Det blir 339 USD i kostnader per mnd. Er det urealistisk å tjene inn på den datamengden?

atomet: Enig i det, tenkte å qTip eller noe til å lage en infoboble, får se hvordan det blir.

hilsen Magnus
 

Thomas Pedersen

Pornogründer
hadde vært greit om det sto noe på siden som bit.ly fører til, før filen er ferdig opplastet. f.eks. at filen ikke er tilgjengelig enda eller noe sånt.
 

Dag Frogner

Supermedlem
Jeg syntes tjenesten er veldig enkel og grei, men hva med å gi linken først etter at filen(e) har blitt lastet opp? Slik det er nå er det fare for at folk ser linken, tenker at "jøss, det gikk fort", kopierer linken og lukker fanen uten at filen ble lastet opp.
 
Topp