Kjapp og trygg hosting for Wordpress

#mætoo eller #metoo

Stoppet

Banned
Dette må jo være et nytt lavmål? Det er jo flaut å se på. Det er jo verre enn Viagra spamen som fra tid til annen havner i mailboksen.

Skal man fremstå som seriøs og virkelig ønsker å selge dette produktet, så tror jeg at det kan være lurt å fokusere litt seriøst på markedsføringen og produktet.
 

Stoppet

Banned
Du må gjerne utdype.

Å referere til en kampanje som går på seksuell trakassering og overgrep på kvinner er etter mitt syn usmakelig. Og når det gjelder et produkt som dette i tillegg, så forsterkes usmakeligheten. Det er hvertfall min mening.
 

Stoppet

Banned
humoristisk sans i disse alvorlige tider gjør absolutt ingenting.
Jeg er helt enig i at det må være fullt lov med humor rundt alvorlige saker. Men det tar seg bedre ut at Thomas Gjertsen tar seg av det. Eller at det tas opp i sammenhenger der det er naturlig. Hadde videoen vært satire og ikke en reklamefilm, så ville jeg kunne forstå det. Men jeg tenker at å selge et potensmiddel og referere med humor til en slik sak blir helt feil.

Denne kampanjen det refereres til er dratt helt ut av proporsjoner.
Dette er jeg også helt enig i. Men det hjelper ikke dem som virkelig er berørt at noen missbruker situasjonen og drar den helt ut på viddene. Som for eksempel å bruke kampanjen i et maktspill, eller til egen vinning. Det blir bare trist.
 
  • Like
Reaksjoner: Boo
Topp