Kjapp og trygg hosting for Wordpress

Invitasjon til samarbeid

Norske Verdier AS har nå fått avdelingene i Lima og i Oslo opp og gå, og er i gang med å hente over de første varene før julehandelen setter inn.

I den forbindelse ønsker jeg å invitere alle WF-ere som driver varehandel innen tekstil/tøy og accessories til å være med.

Hva vi får ut av det:

* Omsetning.
* Større volum på bestillingene - lavere kost pr enhet.
* Lavere frakt pr enhet.


Hva dere får ut av det:

* Et nærmest uendelig utvalg i alle mulige typer klær og tekstiler rett fra produsentene i Peru, fra standard bomull til den fineste 100% baby-alpakka, fra standard produkter til custom design og trykk.
* Gode priser selv på små volum.
* FOB Lima eller CIF din adresse eller CIF Oslo ferdig fortollet og momset. Vi har fraktrater fra flere speditører og kan få levelige fraktpriser på alt fra 200 gram til 200 tonn.


Vår fordel:

* Vi har norsk avdeling on site og håndterer enten selv eller via lokal kompetanse pruting med produsentene og kvalitetssikring, og sørger for at varene blir pakket riktig og sendt med vår speditør til adressat i Norge.

* Peru står på trappene til å ratifisere frihandelsavtalen med Norge, noe som vil fjerne tollsatsene på importvarer. De som har sikret seg avtaler om leveranser fra Peru vil få et viktig konkurransefortrinn mot andre forhandlere som importerer fra land utenfor Efta.



Dropp meg en e-post på MFK(a)norverdi .no hvis dette høres interessant ut eller slå på tråden på 37 40 72 72
 
Topp