Kjapp og trygg hosting for Wordpress

Invitasjon til å blogge på Webforumet

Tonny Kluften

Administrator
Kjære webforumere.

Som alle vet er Webforumet.no Blogg en blogg hvor det skrives om alt mulig mellom himmel og jord som er nyttig for de som jobber på web.

Se f.eks. på denne posten: Bruker du tags i bloggpostene dine? | Webforumet.no Blogg. Her får bloggeren mulighet til å presentere seg med navn, presentasjon av firma og en dofollow lenke.

Nå har også du muligheten til å skrive på bloggen og bli presentert på samme måte. Å skrive på WF-bloggen er god markedsføring for deg.

Publiseringen foregår på det viset at bloggposten/artiklen blir sendt til meg på PM. Du trenger ikke å sende artikkelbilde, vi ordner det. Det er ikke noe krav om at artiklen ikke er publisert noe annet sted så har du en gammel artikkel av høy kvalitet så kan den postes. Alt som er bra å lese for de som jobber på web kan postes, det være seg web design, økonomi, business, koding, hvordan skrive gode tekster, SEO, kort sagt alt :)

NB! Webforumet må kunne stå inne for kvaliteten på bloggposten så du risikerer at posten ikke blir godkjent hvis den ikke er bra nok. Både innhold, form, rettskrivning, lengde m.m. må holde mål. Om posten passer på WF avgjøres av moderatorene.
 
Sist redigert:
Topp