Kjapp og trygg hosting for Wordpress

Investere i nettbutikk? Jobbe som utvikler for oss?

Apronzo

Medlem
Hei!

Vi har en billig nettbutikk oppe og går for det private markedet.
Vi har vært i kontakt med flere selskaper for å lage en ny og større nettbutikk. Vi har en database full av produkter som ligger på nett. I teorien en nettbutikk også som brukes internt i selskapet og for partnere, denne er dårlig og inneholde ingen brukervennlige elementer og eies av vår importør. Den inneholder mye unyttig info for en kunde, men det vi trenger for å drive butkk. (derfor uaktuelt å omforme den til det private markedet) Men her kan vi hente alt av lagerstatus, bilder, tekst og pris.

Saken er den at vi har en produktkatalog på noen hundre tusen varer som skal ut. "over litt tid". Men vil i gang med utviklingen og bygge denne butikken nå.
Vi selger rekvisita produkter til Statoil stasjoner i Norge, og bildeler fra vår butikk i Tønsberg.
Vi vil lage en nettbutikk på internett som inneholder alle varene vi omsetter i dag. Vi har et varelager på 80 000 varer.

Vi har diskutert mye frem og tilbake om vi skal betale et selskap for å bygge vår nettbutikk eller alliere oss med noen få utviklere eller kanskje til og med bare en. For å lage butikken nå og deretter stadig kunne utvikle den. Vi kan betale for jobben, men vil gjerne også selge ut noen av aksjene til noen med datakunnskap nok til å lede byggingen av denne nettbutikken eller gjøre jobben, slik at det er deg til nytte at sluttresultatet blir bra og du er motivert til å utvikle den videre. Derfor vil vi komme til en pakke hvor vi betaler enten i bare aksjer, eller aksjer + lønn for arbeidet og se frem mot et langt samarbeid.
 
Topp