Google pluss for bedrifter

En tråd i 'Google' startet av Kjell Iver Johansen, 3 Des 2015.

 1. Kjell Iver Johansen

  Kjell Iver Johansen Member

  Innlegg:
  66
  Hva skal egentlig til for å få en slik boks til høyre i google - som f.eks. XXL har.
  Uten navn.jpg
  Har skjønt det slik at dette krever Google Plus for bedrifter (???), men koster det noe å opprette det - og er det noen fordeler med det?
   
 2. xdex

  xdex Medlem

  Innlegg:
  1.597
  Det du snakker om, er noe som kalles knowledge panel, så har du mer og gå etter.

  Men for å svare deg, både og, men det er ikke rett fram og fritt valg av informasjon som blir representert. Google innhenter informasjon via egne algoritmer, for å innhente den informasjonen som er nødvendig, og relevant for en søker. Om det er fra Wikipedia, eller fra din egen nettside/google-side osv. Har sett mange mislykkede forsøk på å klare dette på en ordentlig måte, da mye blir overlatt til tilfeldighetene.

  Det anbefales også at du ser gjennom retningslinjer som er gitt av Google for bedrifter, https://support.google.com/business/answer/3038177?hl=en

  Det ligger også en hangout ute på youtube, hvor dette diskuteres. Du finner den her (noe lang, men anbefales),  ett kort referat er angitt her, http://www.thesempost.com/how-google-chooses-content-for-knowledge-panel-in-sidebar/
   
  Kjell Iver Johansen liker dette.
 3. flyttefirmaoslo New Member

  Innlegg:
  5
 4. Kjell Iver Johansen

  Kjell Iver Johansen Member

  Innlegg:
  66
  Det er beskrevet i post 2 - samt her https://business.google.com/


  Jeg oppdaget tilfeldigvis at jeg nå hadde fått en slik boks på siden av navnet mitt på google. Jeg tok da - "Gjør krav på denne bedriften", og deretter fikk jeg en boks der jeg bekreftet postadressen min. 2-4 uker går det før jeg får dette postkortet med passord for videre behandling..
   
 5. Edvinb

  Edvinb New Member

  Innlegg:
  1

Del denne siden