Google kampanje-kreditt villedning?

nett.pro

Member
Google Ads har kampanje hvor de sier at man kan få 4.000 i kreditt. For å gjøre seg gjeldende til denne kreditten må man bruke over 4.000,- innenfor en to måneders periode. Høres bra ut. Man tenker kanskje at da kan man annonsere for noe over 4.000 og trekke fra 4.000 for det man har annosert for, MEN det ser ikke slik ut. Når man bare leser hjelpeteksten sånn etterhvert. :)

"Merk: Kreditt du tildeles gjennom kampanjekoder, kan bare brukes til å dekke fremtidige annonseringskostnader. "

Så altså. Man bruker over 4.000 så kan man få dekket 4.000 i fremtidige kostnader. Så egentlig blir det å bruke over 8.000 og få dekket halvparten av dette. Det er jo fint det, men kommer ikke helt frem av den opprinnelige teksten. Litt villedende kanskje?
 

xdex

Medlem
Hva er det egentlig du prøver å fortelle oss? I kampanjen står det klart og tydelig at får en bonus på 4000kr når du har brukt 4000kr. Altså, når du har total adspend på 4000kr, er du kvalifisert til å få en annonsebonus på 4000. Du får da en total ad spending på 8000 (forutsatt at du fortsetter å annonsere) men total cost på 4000.

Dette er jo helt likt som kjøp 3, betal for 2 prinsippet. Du kjøper 2 par sokker, og kvalifiseres til en bonus, som er ett ekstra par med sokker. Hvis du ikke vil ha det tredje paret, så tar du bare med deg to par.

(til info så har jeg brukt denne kampanjen på 8 ulike sider, fungerer kjempe fint :))
 

nett.pro

Member
Supert at det funker ihvertfall. Ble bare litt skeptisk. Vet aldri når deg gjelder Google. Det de skriver nøyaktig er: "For at du skal komme i gang med Google Ads, gir vi deg en annonsebonus på 4000 kr når du har brukt 4000 kr." Men klart, ja, man må jo lese avtalen helt til endest. Jeg trodde faktisk man kunne få de 4000 første kronene man brukte i bonus, men det hadde vært for godt til å være sant. :)
 
Topp