Kjapp og trygg hosting for Wordpress

Falske anmeldelser på google

marcm

New Member
Hei

Har en konkurrent som har lagt igjen falske tilbakemeldinger på google på vårt firma. Den samme konkurrenten har og i flere år misbrukt vårt og andre sine firmanavn på sine domener mtp SEO.

Hvorfor tror jeg det er en konkurrent? Jo, fordi logistikk ansvarlig for nevnte firma bor tilfeldigvis på samme adresse som en av personene som har gitt oss 1 stjerne på google. Det finnes kun en person som heter dette i Norge, og sjekker man navnet opp på facebook er det en åpenbar kobling.

Hadde for ordens skyld kun 5 google anmeldelser som vi sikkert fikk inn over ett år. Plutselig fikk vi inn 4 stykk 1 stjerner på noen få dager(1 ble slettet). Samt en luring som la inn en fake 5 stjerner. Alt er selvsagt rapportert til google uten at noe skjer :/

Å gå fra 5 stjerner til 3,7 stjerner er åpenbart ikke positivt om potensielle kunder søker på oss.
 

Selvfiks

Medlem
Leste om en liknende hendelse i fra Australia. Vedkommende som hadde gitt en falsk negativ anmeldelse på google ble saksøkt av legen, som kunne dokumentere tap som et resultat av den falske anmeldelse.

Vedkommende ble dømt til å dekke dette tapet som var i millionklassen. Google responderte aldri og frasa seg all ansvar.

Og møtte heller ikke opp i retten på noen måte.

Så det er nok hvis du kan dokumentere tap pga av denne falske anmeldelsen og kan identifisere vedkommende. Så er det sivilrettslig det eneste du har som alternativ.
 
Topp