Kjapp og trygg hosting for Wordpress

Etablert nettbutikk

StianK

Medlem
Hei, legger Highwhey dot no ut for salg. Dette er en etablert nettbutikk som selger kamsportutstyr, kosttilskudd, treningsklær og treningsutstyr med fokus på kjente varemerker av høy kvalitet. (Noen av varemerkene er kun tilgjengelige hos etablerte aktører - det vil si at du mest sannsynlig ikke får tilgang til disse produktene om du starter en helt ny nettbutikk). God service og godt renomme. Vært online siden november 2008.
Plattformen er Mystore og er meget brukervennlig. Enkel å administrere og oppdatere. Egen forhandlerløsning. Responsiv side.
Siden er godt SEO optimert og har flere gode plasseringer i Google. Organisk Google trafikk er i dag sidens største trafikkilde. Ved å fortsette SEO arbeidet (optimere flere landingssider og bygge lenker) kan den organiske trafikken økes ytterligere.
Betalingsløsning: Klarna Checkout (ny eier velger selv betalingsløsning)
Mailchimp nyhetsbrevtjeneste er integrert i nettbutikken (ca 1700 abonnenter følger med)
16 400 følgere på Facebook.
Selskapet har en eksklusiv distributør avtale for hele Skandinavia med en meget anerkjent produsent av kampsportutstyr, treningsutstyr og treningsklær og leverer i dag utstyr til diverse kampsportsentere og nettbutikker. Ved overtakelse av avtalen er det enorme muligheter for rette kjøper.
Nettbutikken selges delvis pga at jeg ikke har tid til å legge nødvendig tid i driften pga annen jobb, og delvis pga boligkjøp. Eneste markedsføring som utføres i dag er Adwords, og noe på Facebook. Det ligger derfor store muligheter for rask omsetningsøkning for rette vedkommende.

Pris kr 550 000,- Dette er basert på innmatsalg og inkluderer nettbutikk, domener, Facebookside, Adwords konto, samt varelager med utsalgsverdi på ca 850.000.- eks.mva.
http://www.proff.no/selskap/highwhey-limited/fjerdingby/helsekost/IGEH7AC00L0/
Er sjelden inne på forumet her, så om du er interessert (og har penger...) kan du sende epost til stian@highwhey.no Kun seriøse henvendelser med fullt navn og nummer besvares.
 

alterego

Medlem
Målgruppen din kan passe godt inn i annen virksomhet jeg driver (vi sponser bla. samme utøver), men for bedre å forstå forretningen trenger jeg litt mer informasjon:

1. Hva er innkjøpsprisen på varelageret?
2. Ser at du aldri har gjort avskrivninger, vil det si at hele varelageret er kurrant?
3. Ser en drastisk nedgang av vareforbruket for 2013 i forhold til tidligere år. Hva er årsaken til dette?
4. Har du noen tall å vise til for 2014?
 
Topp