Kjapp og trygg hosting for Wordpress

Domenenavn med Z

Steve Cash

Medlem
Koz og klemz og andre ord med z i har vel gått litt ut på dato, selv om det var en diskusjon her for en stund der det ble påstått at det alltid vil hete skillz og ikke skills.
 

zapotek

Medlem
Det fungerer like godt med søkemotorene som domener uten "z", men om det er akkurat "sol" du forsøker å rangere på, er selvsagt sol.no mange mange ganger bedre enn zol.no.
 

Ludde

Member
Ja, fordi det krever vel skrivefeil i selve søket...

Hvordan fungerer søkemotorer egentlig på den måten... Leser de ord ordrett eller vil de lese forskjellige oppstillinger av ett ord likt. eks kreditt-ttiderk
 

Pong

Jeg selger sʇɥƃıluʍop :)
Alert: masse synsing her:
Det er semantiske nettverk; om søkemotoren finner ut AT et ord i et søk er stavefeil, avhenger av aktuell status av nettverket (= dokumentene som gjør at søkemotoren forstår seg på nøkkelordene), men også tidligere søk. "2.0gdi" er ikke nødvendigvis en stavefeil for "2.0gti" - men noen ganger kan søkemotoren synes at det er en stavefeil pga materiale som er tilgjengelig for 2.0gdi, og noen ganger bestemmer den seg for at det er det pga andre parametere, som f.eks. tidligere søk.
Definisjoner kan også endre seg over tid. F.eks. gir "statsminister norge" litt andre resultater idag enn i for 3 år siden. Det trenger nok ikke være noen som puncher det inn hos søkemotoren (men de kan).
 
Topp