Kjapp og trygg hosting for Wordpress

Dagbladet har oppdatert siden

erlsae

Medlem
Hei,

Våknet i dag til å se at Dagbladet har endret fullstendig layout fra den de brukte tidligere. Greit, jeg er enig i at den forrige trengte en oppdatering, og jeg visste at Dagbladet jobbet med det.

Jeg har jevnlig besøkt beta.dagbladet.no av ren nysgjerrighet for å se hvilke endringer de implementerer. Men jeg må innrømme at jeg fikk et stort sjokk når jeg så de har flyttet hele beta-siden over til fremsiden til Dagbladet.no.

Den ser ikke ferdig ut, og jeg rett og slett hater hvordan det ser ut. Hva synes du?
 

xdex

Medlem
Ja, jeg tok jo opp dette for en stund siden. Det kunne se ut som at dagbladet aktivt drev med splitt-testing (https://www.webforumet.no/forum/threads/dagbladet-kjører-splitt-testing.26270/) og nå har dem altså kommet frem til noe dem ønsker å vise frem.

Personlig så syntes jeg dette blir for sterilt... Nå er jo norske nettaviser noe for seg selv, med enorme bilder og lite tekst. Ser vi på andre utenlandske nettsider, er det lett å se at nordmenn har noe eget. Dette ligner mer på en wordpress blogg (àla free theme) enn en seriøs avis. Nå er jo de fleste norske aviser bygget på samme plattform, men det er tydelig at dagbladet prøver på noe nytt.

Regner med at det med tiden vil komme mer "innhold" og funksjonalitet i toppen. Om det er i form av reklame (kjøp knapp til pluss abonnement etc) eller aksjekurser. Akkurat nå, ser det i hvert fall veldig kjedelig ut. Det er uansett fint at dem prøver å gjøre noe selv, så slipper vi helt like aviser.. som f.eks,

http://www.bt.no/
http://www.aftenbladet.no/
http://www.aftenposten.no/

Vet ikke hvorfor X antall nettsider skal bruke denne "venstre" meny-slide-out-i'm-cool funksjonen. "Fordi det utnytter plassen bra", ja det har jeg skjønt. Men er likevel artig med nye funksjoner som er med på å utfordre fantasien, kreativiteten og plassen.
 
Topp