Kjapp og trygg hosting for Wordpress

css problemer. side ut av proporsjon

seastart

Medlem
Hei, kan noen hjelpe meg. siden min Seastart.no Norsk Maritim Startside ser ut "nesten" som jeg vil ha den, men har komt litt ut av proporsjon. hvis du ser de to øverste "boksene" så er de ikke på linje lenger. noen som vet hva jeg har gjort galt?
får det ikke tilbake slik det var heller. fikk også problem med æøå? er det en kode i templaten som gjør det?

MVH
Atle
 

Kenneth Dreyer

Well-Known Member
Bytt
Kode:
<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=iso-8859-2" />
til
Kode:
<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=utf-8" />
så kan det hende æøå funker!

Angående de to boksene som ikke står like høyt på siden, så anbefaler jeg deg å flytte venstre boks litt ned, eventuelt høyre boks litt opp. Dette skal være gjort enkelt og greit i CSS filen.

For å flytte ned venstre boks kan du endre under #intro_left i CSS filen din. Juster margin til dem treffer (eks1: margin: topp høyre bunn venstre eks2: margin: 10px 5px 3px 2px).

Alt handler rett og slett om små justeringer.
 

seastart

Medlem
Tusen tusen takk Kenneth

Det var akkurat et slikt svar jeg var ute etter, er helt ny på css, så jeg får prøve meg forsiktig frem. satser på at om ikke lenge er det jeg som hjelper andre her inne he he......:) (må jo ha ambisjoner)
 

seastart

Medlem
Dette var jo kjempe gøy, nå skjønner jeg mye mer..... men nå viser siden fint i alle browsere utenom Opera, der er det nesten ikke mulig å tyde linkene? (beklager at jeg maser)
 

seastart

Medlem
Takker, forandret på alle font størrelsene, og til slutt virket det. burde jo tenkt på det selv, men som vanligt så begynte jeg i den andre enden, og forandret på alt annet i css fila .... enn font size.... men nå ser det bedre ut, ihvertfall så langt jeg ser det. takker igjen:)
 
Topp