Autoblogger og AdSense

En tråd i 'Adsense' startet av Frode, 20 Jun 2010.

 1. Travellingman

  Travellingman Nettgrunder

  Innlegg:
  2.113
  Drar frem en gammel tråd ;)

  Installerte denne plugin på en blogg i dag men den publiserer hele innlegg og ikke excerpt. Har googlet en stund nå uten å bli noe klokere.

  Noen som bruker denne plugin her inne? Jeg vil altså att den skal vise bare et lite utdrag av en post som kommer fra en feed.
   
 2. Bjørnar

  Bjørnar Gründer

  Innlegg:
  1.925
  den henter du det som er tilgjengelig i feeden, så dersom feeden viser hele innlegget, så tar den hele skiten. er det du som er herre over feeden ?
   
 3. CB-Web Medlem

  Innlegg:
  202
 4. Travellingman

  Travellingman Nettgrunder

  Innlegg:
  2.113
  Jeg vil ikke være herre over feedene da de vil komme fra forskjellige nettsider/blogger.
   
 5. Travellingman

  Travellingman Nettgrunder

  Innlegg:
  2.113
  Se der ja, ser ut som du har gjort deg en del erfaringer med feedwordpress og tillegg til denne plugin ;) Får prøve og eksperimentere meg frem og se om jeg får det til.

  I første omgang bruker jeg ett ledig domene som jeg godt kunne trengt litt innhold på. Senere er planen kanskje å sette opp en nyhetsside(autoblogg) i en spesiell nisje.
  Men vet du om feedwordpress kan hente ut feeds fra kategorier på en nettside?

  Hmm ser her att VG har kategorifeeds men kun til privat bruk Sett sammen din VG-RSS Er dette gjengs for alle de store norske nyhetssidene mon tro?
   
 6. CB-Web Medlem

  Innlegg:
  202
  FWP henter ut fra valgte kategorier og du kan også legge de til i valgte kategorier, stikkord, emner, tittel, på din side..

  Jeg hentet fra Finn.no og sendte dem en mail ang bruk av dem sine rss feeds, du kan ikke bruke dem sine rss feed til komersiell bruk, kun privat.. Dermed tok jeg vekk alt jeg hadde av annonser og lagde en non-profit side og fikk bruke dem, ligger nå på nr 1 rank..

  Men pass på din serverplass, har vært borti noen som ikke liker at du henter uendelig mange poster.. Hadde vel rundt 3-4 tusen poster fra finn sin feed også ble siden tatt vekk fra serveren pga for mye plass og rss fra min leverandør ;)


  Så lenge jeg har excerpts og nyhetene er på orginal-sidene, så har jeg ikke fått noen klager fra div sider, da dette er ekstra trafikk til dem.. Det er min erfaring med FWP og rss feeds fra andre..

  Lykke til :)
   
  Sist redigert: 11 Jun 2012
 7. KennyBanja Medlem

  Innlegg:
  19
  Håper du ikke fortsatt bruker Adsense på slike autoblogs, dette er ikke tillatt i henhold til Google kvalitetsretningslinjer for Adsense og du risikerer da å få kontoen bannet.

  AdSense Facts & Fiction Part V: Unoriginal content - Inside AdSense
   
 8. Travellingman

  Travellingman Nettgrunder

  Innlegg:
  2.113
  Å vise en ingress av en feed er ikke det samme som auto generert innhold....mener du feks en side som mylder.no bryter med Adsense sine retningslinjer?
   
 9. KennyBanja Medlem

  Innlegg:
  19
  På hvilken måte er ikke Mylder autogenerert innhold?.

  Google driver jo selv med dette i form av Google News men det betyr ikke at Google Adsense liker det. Er vel bare Adsense selv som kan svare på vurderingene rundt dette, men ut fra det Google Adsense selv skriver så mener jeg personlig at det f. eks Mylder produserer både er autogenerert innhold og i hvert fall tynt og
  .

  På den annen side har du sider som for eksempel Real Clear Politics eller Drudge Report, denne type nyhetssider mener jeg ikke strider mot retningslinjene fordi disse ikke autogenererer/skraper nyhetstitlene men velger disse ut manuelt og ut fra redaksjonelle vurderinger.

  Ut fra det Adsense skriver i artikkelen jeg linket til så tror jeg at du vil slippe unna med det så lenge siden genererer kvalitetsklikk for annonsørene, men er klikkene av lavere kvalitet og du får en nærmere inspeksjon av siden så tror jeg man raskt vil ligge veldig tynt an. Men det er bare min egen vurdering :)
   

Del denne siden