Kjapp og trygg hosting for Wordpress

Apple trusler-søksmål-adrforum

seher

Medlem
Hei
Jeg har et problem med Apple de har kontaktet Adrforum Vet ikke hva som kan komme ut av det men de har sendt ca 20 sider med info om et domene jeg eier. Som de vil ha.


Hva er ADRforum kan dem gjøre sånn at jeg mister domenet?
Har fått trussel om saksøking osv fra Apple.
 

seher

Medlem
Ut ifra papiren ser det ut som de mener ting skal skje i USA

kan ikke skjønne at de har rett på mitt domene. De kan jo ikke eie alle TLD i www som de har lyst på fordi de har et registrert varemerke i USA. Uten og kjøpe det.

siri fl men driver med adult men de har mer lyst på mitt
 

TorsteinO

Art Director & grunder
Siri er jo et vanlig norsk navn, så med mindre du faktisk spiller på apples siri-løsning på en eller annen måte (og dermed faktisk misbruker deres merke/logo/navn/et.c.) blir det helt feil at de skal ha noen rett på det domenet, det blir omtrent som om facebook skulle ha rett til alle domener som enten inneholder "face" eller "book".

Når du kjøpte domenet vil også ha litt å si, om det var før eller etter at apple lanserte "sin" siri?
 

TMM

Medlem
Har du eller har du tidligere hatt innhold som spiller på Apple/iPhone på nettstedet?
 

seher

Medlem
kan se ut som adrforum er noe mer en et mekligs firma. Fikk email om at domenet var midlertidig beslaglagt til de bestemmer hva som skal skje
 

Thomas Pedersen

Pornogründer
jeg har litt erfaring med dette. Send meg litt mer info, så kan jeg godt gi deg noen gode råd, og fortelle hvilke rettigheter du har, og hvordan du står.

adrforum er et organ på lik linje med WIPO som tar seg av domene disputes. UDRP.
Apple kan opprette en sak hos dem, og hevde at de har krav på et domene som du eier. De må da bevise dette ved å vise at domenet inneholder deres trademark, eller ligner veldig og at du har registrert det i ond tro for å tjene på deres trademark. Får apple medhold, vil de få overført domenet til dem. Du vil ha 15 dager på deg fra de får medhold, og til domenet blir overført. Det du kan gjøre i den perioden for å hindre at domenet blir overført, er å saksøke apple, og melde fra om at det er et søksmål på gang. Da vil ikke domenet bli overført før etter saken. Ikke noe å anbefale forresten..

det hadde hjulpet om vi fikk vite hvilket domene det var snakk om.
 
Sist redigert:
Hadde jeg vært deg ville jeg brukt det i markedsføring av nettsiden din. Det kommer det litt ann på hva innholdet på siden tidligere har vært, og kommer til å være i fremtiden. Når jeg skrev inn s i r i x x x kom jeg til Life about siri bøker.
 
Topp