Det meste er vel sagt om one.com her, men jeg bare må dele denne.
Var på live chat nå og plutselig, midt i samtalen, skriver han jeg snakker med denne beskjeden:
Tim: Den Danske chat lukker nu, men du kan fortsat benytte dig af den
Tim: Engelske chat som har åbent 24 timer i døgnet, eller vende tilbage i
Tim: morgen, hvor den Danske chat har åbent fra kl. 09. God aften.
Det er nok automatisk at denne teksten kommer, uansett hvilken avdeling man bruker.
Det som er idiotisk i 2011 er jo at man ikke bare kan overføre brukerloggen til en annnen konsulent, slik at du ikke trenger å starte helt på nytt med en engelsktalende konsulent.
Noen som vet om software som kan gjøre slik jeg beskrev i mitt innlegg?