Kjapp og trygg hosting for Wordpress

TradeDoubler lanserer Open Platform API

TradeDoublerNO

Tradedoubler
TradeDoubler har i dag offisielt lansert Open Platform API og den første funksjonen på denne nye åpne plattformen er en rabattkode og tilbudsfunksjonalitet. Denne funksjonen har nå blitt rullet ut i Norge som en av de første markedene i Europa.

Open Platform API er et nytt, stort initiativ som TradeDoubler investerer mye ressurser i. Rabattkode og tilbudsfunksjonaliteten som lanseres i dag er første modul i Open Platform API. Målet er å åpne opp affiliateplatformen vår for affiliates og annonsører dermed gjøre det lettere for affiliates og annonsører å automatisere, innovere og benytte TradeDoubler sin plattform på en mer avansert måte.

Rabattkode og tilbudsfunksjonen som lanseres i dag er slutten på alle "tilbuds-postene" fra TradeDoubler. I løpet av kort tid vil alle aktuelle tilbud og rabattkoder hos våre annonsører distribueres utelukkende gjennom den nye funksjonen som dere finner under menyen Verktøy > Rabattkoder og tilbud. All den samme dataen kan også hentes ut via Open Platform API via XML eller JSON. Som affiliate vil du dermed kunne automatisere uthenting og oppdatering av din rabattkode og/eller tilbudsside.


Annonsører på sin side, kan også automatisk poste tilbud og rabattkoder inn til systemet vårt gjennom samme API. TradeDoubler benytter også selv de samme APIene for å legge til eller vise rabattkoder og vi spiser dermed vår egen hundemat ;)

I en overgangsperiode vil det kunne bli litt dobbelt opp med tilbud både per e-post, blogg og i den nye funksjonen, men vi regner med å være ganske raskt på lufta og utelukkende distribuere slik type informasjon (med noen unntak) gjennom denne nye funksjonen.

Flere moduler i Open Platform API kommer mot slutten av året. Vi gleder oss :)
 
Sist redigert:
Topp