Terje E.

Varmelamper på mat

Decrease Font Size Increase Font Size Størrelse på tekst Skriv ut denne siden

Oppvarming av mat er et tema på gatekjøkken, noe mat ligger ofte under varmelamper og blir gammel og fordervet. Men det kan fungere i kortere perioder. Ikke kjøp mat som du ser har ligget lenge under varmelampe, du ser det på maten, om den har skorpe eller er rynkete skal du holde deg unna.

Eks. på varmelampe på gatekjøkken og andre kjøkken: Bon Homes varmelampe gir nok ikke fra seg så mye lys, men desto mer varme, ved hjelp av et keramisk varmeelement. Lampen er også grei og liten å oppbevare. Når den ikke brukes legger  du den bare sammen og legger den i et skap eller i en stor skuff eller lignende. (La den avkjøle seg først, det er viktig for brannfaren). Denne lampen koster rundt tusenlappen.

Denne varmelampen her er det motsatte av f.eks. lamper med ledlys, slike lyspærer gir ikke fra seg varme og er ikke egnet til oppvarming av noe. Men de brukes ofte, med det resultat at maten blir kald og det er faktisk ofte bedre for helsen (men ikke for smaken).





Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *