Vi tilbyr et rått cybersikkerhetsprogram i samarbeid med Politiets IKT-tjenester

En tråd i 'Jobbutlysning' startet av btbsilent, 18 Mai 2022.

 1. btbsilent Member

  Innlegg:
  57
  Søk nå! Experis Academy tilbyr et rått cybersikkerhetsprogram i samarbeid med Politiets IKT-tjenester; 14 ukers utdanning, internasjonal sertifisering og ni måneders praksis.

  Experis Academy, i samarbeid med Politiets IKT-tjenester (PIT), presenterer et skreddersydd program innen cybersikkerhet. Du får en unik mulighet til å delta i et intensivt undervisningsprogram som sikrer deg ettertraktede sertifiseringer, som blant annet CISSP og CCSP, samt 9 måneders hospitering hos Politiets IKT-tjenester.

  Gjennom dette programmet vil du sitte igjen med verdifull kunnskap om best practice innen sikkerhet, sertifiseringer, erfaring, samt gode muligheter for en videre karriere hos politiet.

  Om programmet
  Vi starter med et 14 ukers intensivt utdanningsprogram som vil bestå av en kombinasjon av klasseromsundervisning, interaksjon, prosjektoppgaver og egenstudier med offisielle sertifiseringskurs som utgangspunkt. I løpet av programmet vil alle deltakere få anledning til å ta eksamener i de sertifiseringskursene som er relevante for sin rolle. Kursene deltakerne får er av meget høy internasjonal standard og i enkelte markeder også anerkjent som en egen mastergradsutdanning.

  Programmet ledes av Experis, et ledende IT-konsulentselskap, som er offisiell treningspartner for de internasjonalt anerkjente undervisningsinstitusjonene PECB og (ISC)2.

  Etter undervisningsprogrammet vil deltakerne ha praksis hos PIT i ni måneder. Gjennom både undervisningsprogrammet og praksisperioden vil deltakerne få lønn fra første dag, jevnlig oppfølging, coaching og faglig veiledning.

  Link: https://ex.cndarine.com/campaign/url/forward/6f480ee9d299
   

Del denne siden