Kjapp og trygg hosting for Wordpress

Uregistrerte kan poste i tråder

nag

Medlem
Interessant. Kommer selv til å lansere ett forum der det skal være åpent for gjester å både poste og starte tråder. Blir selvsagt en del søppel som må fjernes i slike forum, men det gjør underverker med aktiviteten i forumet.

Har softwaren du kjører på dette forumet noen innebygget spamkontroll? Hvis ja, er jeg interessert i å høre hvordan denne fungerer, for jeg holder på å implementere en egenprogrammert kontroll med alt som postes for å sile ut / stoppe eller varsle om innlegg som på ulike kriterier ikke er i henhold til det man ønsker. "Gjest" vil få lavere terskelverdier for hva som antas å være spam. På denne måten håper jeg å få automatisert en del av modereringen da en del søppel stoppes allerede når det forøkes postet (grove overtredelser skal også sperre både bruker og evt IP), noe blir sendt til "alert list" / evt forhåndsgodkjenning, og det som "ser OK ut" går rett på lufta. Regner med at at dette skal bli bra når man har fått tunet algoritmene en del.
 

Thomas Pedersen

Pornogründer
det kan sikkert hjelpe litt på aktivitetet. men usikker på om det blir på en positiv måte. Blir sikkert en del mer spam.

Nag: En bra måte å stoppe spam på er å bruke akismet.com. Så slipper du lage det selv. Pluss at det virker veldig bra.
 

nag

Medlem
Nag: En bra måte å stoppe spam på er å bruke akismet.com. Så slipper du lage det selv. Pluss at det virker veldig bra.

Glimrende. Siden jeg holder meg i Microsoft og .NET verden så er det ikke like mye slike gratisløsninger ute å går som i WP / opensource verden, men jammen hadde de en .dll som funker for .net.

Dette løser imidlertid ikke hele mitt behov men den vil være fin som en "ekstrasjekk". Jeg har en del "bransjespesifikt" spam som skal fjernes også. I tillegg så gir askimet kun sann / usann på om det er spam eller ikke. Jeg ønsker også å gradere hvor "ille" ett innlegg er, og med bakgrunn i det ha mulighet å sperre brukere og ip.

Men nok om det, hvis noen er interessert så kan jeg heller komme tilbake med en lenger utredning om hvordan dette er satt opp når jeg er ferdig.
 

Mr Vest

Sjefen over alle sjefer!
Veldig bra Tonny. Gleder meg til og se hvordan dette går fremover. Om jeg skal nevne det, så syns jeg dere oppe i WF-toppen burde diskutere litt om uregistrerte også burde få åpne egne tråder i f.eks "Generell snakk og svada" forumet, og samtidig også gi disse brukerne en bekjed om at de kan poste i alle forumene med en brukerkonto.

Ellers ser jeg frem til og lese innlegg også fra gjester i tiden som kommer. :)
 

Gaasehud

Medlem
Støtter dette, høres bra ut. Så lenge det blir hardt moderert, som Tonny sa, synes jeg det høres fint ut. Gleder meg til utviklingen. :)

EDIT: Litt irriterende at boksen med "NB!!! Nå kan du som..." vises når man er innlogget, er det nødvendig?
 
Sist redigert:

Tonny Kluften

Administrator
Litt irriterende at boksen med "NB!!! Nå kan du som..." vises når man er innlogget, er det nødvendig?

Da er det gjort. Kun besøkende som ikke er logget inn ser nå følgende tekst øverst på siden:

"NB!!! Nå kan du som uregistrert bruker kommentere i trådene her på Webforumet. Dette vil være mulig i en prøveperiode. Vi vet at det er mange av dere kunnskapsrike lesere som av en eller annen grunn ikke logger inn, vi vil også høre deres mening og få del i deres kunnskap. Kommentarer fra uregistrerte brukere kan bli hardt moderert, lenker og reklame er heller ikke tillatt. Kort sagt, bruk sunn fornuft, spamming er bortkastet tid."

Forslag til endring i den teksten er vekommen.

Til info.

De av dere som har vbulletin og ønsker å vise forskjellig tekst til innloggede og ikke innloggede kan bruke følgende kode:

<if condition="$show['member']">
Her skriver du teksten eller html som de innloggede ser
<else />
Her skriver du teksten eller html som de ikke innloggede ser
</if>
 
Sist redigert:
Topp