Kjapp og trygg hosting for Wordpress

Trusler om DDOS-angrep - løsepenger

rune69

Gjerrigknarken sjøl
Medlem av ledelsen
Jeg ble ganske overrasket over e-posten fra Host1 som nådde meg i går kveld. Selskapet har mottatt trusler om at det vil komme et stort DDOS-angrep dersom ikke Host1 betaler et beløp i Bitcoins.

Hvor i alle dager skal verden ende?
Vi mailer deg for å informere om at vi har mottatt trusler om et større DDOS-angrep mot vårt nettverk fra 6 April hvis vi ikke betaler løsepenger i Bitcoin. Vi vil selvsagt aldri betale løsepenger eller svare på utpressing, så vi forbereder oss på muligheten for at noen kan komme til å angripe vårt nettverk.

Vi har teknikere på stand-by, og vi jobber med vår nettverksleverandør for å være klare for alle situasjoner som kunne oppstå, og for å respondere raskt på eventuelle problemer med vårt nettverk.
 

kongen

kongemedlem
Er det ikke bare å mekke noen bitcoins i photoshop og sende over da :eek:

bitcoin-stock.jpg
 

kongen

kongemedlem
Men hvordan blir det når "alt" skal på nettet? Hva hvis noen DDoS'er et selvstyrende fly?
 

xdex

Medlem
Ja, dette er ikke nytt, men noe som er i vekst. Truslene varierer, men det handler ofte om å ødelegge for deg, eller dine kunder. Som Marius også sier, er dette svært ofte tomme trusler, eller veldig små angrep. Men igjen, så har vi eksempler på nettsider som har vært borte i flere dager, og mistet troverdighet/kunder etc. En av de som fikk mye media oppmerksomhet rundt dette var vel fastmail https://blog.fastmail.com/2015/11/11/ddos-attack-may-lead-to-potential-service-disruption-this-week/
 
Topp