Kjapp og trygg hosting for Wordpress

Trenger hjelp med RAW mysql

chrisern

Medlem
Hei.

Noen her som vet hvordan jeg skal importere RAW mysql filer til mysql serveren. Når jeg prøver å gjøre dette så klikker hele mysql. nekter å starte, finner ikke tables osv.

håper noen kan hjelpe meg
 

xdex

Medlem
Hvis du har gjort det slik som jeg tror du har, har du gjort dette veldig vanskelig for deg selv. Bruk mysqldump neste gang, så slipper du dette rotet. Finnes endel artikler på dette, så langt lettere å henvise til dem en å forklare ting på nytt.

https://stackoverflow.com/questions/11033441/create-a-sql-file-from-raw-mysql-files
https://stackoverflow.com/questions...tabase-using-raw-var-lib-mysql-file-structure

osv.

Regelen er altså å bruke samme versjon, å få med seg all informasjon fra backup, til den nye. Så kan du eventuelt gjøre en skikkelig backup, mens du er på den gamle versjonen, og legge dette inn på en oppdatert versjon (ved å bruke andre metoder, anbefaler altså mysqldump).
 

chrisern

Medlem
Hei. Takk for svar.

Ja jeg vet jeg burde ha tatt mysql dump. Men problemet er att serverne mine ble kraftig ddosed mot dns og servere. Hosten stengte og åpnet serverne par dager. Tilslutt så bestemte dem seg for å terminere alle servere og gi meg Rescue tilgang. Slik at jeg kunne ta backup. På den måten fikk jeg bare tak i raw filer
 
Topp