Kjapp og trygg hosting for Wordpress

Skjule "featured image" fra post-siden

Har valgt et bilde jeg vil skal vises på forsiden, og som peker til en post på sida mi. Eller en "page", for å være nøyaktig, ikke et vanlig innlegg. Men jeg vil ikke at dette bildet skal vises øverst på sida i nevnte post. Har testa plugins, og de tar vekk bildet, men teksten i posten blir ikke flytta opp; bildet er ikke der, men det er likevel et tomrom der bildet skulle ha vært. Da forsvinner liksom litt av poenget..

Har også prøvd å endre css, men det hjalp ikke stort. Har ikke peiling på css, men la inn pluginen Simple Custom CSS og la først til disse linjene...
  1. .large-featured {
  2. display: none;
  3. }
og så disse..

.single-post .et_post_meta_wrapper > img{
display:none;
}

...uten å få ønsket effekt.

Hører gjerne deres forslag.
 

Tarjei

Member
Du har kanskje templates for de postene/pagene som kom med temaet (i menyen på høyre side). Så istedet for å gjøre d med Css som bare vil gjemme unna elementet, kan du forandre templatet og bare fjerne alle html linjene for bildet hvis du ikke skal ha bilde uansett.
Hele denne diven:
<div class="row-fluid tc-single-page-thumbnail-wrapper tc-singular-thumbnail-wrapper __after_content_title">...</div>
For at forandringen skal vare om du oppdaterer temaet så må du gjøre d i child theme eller via plugin ja om ikke temaet ditt ikke gir deg valg muligheten et sted.
 

hungpham

Medlem
Du kan bruke Simple Custom CSS:

.tc-singular-thumbnail-wrapper {
display: none;
}

Forandre ikke templatet. Det kan bli overskrevet når du oppdaterer den nye versjonen.
 
Topp