Kjapp og trygg hosting for Wordpress

POS til Magento eller WooCommerce

hurricane

Medlem
Hei,
var litt usikker hvor jeg skulle poste dette, men vi prøver her:

Er ute etter en POS løsning som er integrert til enten WooCommerce eller Magento som støtter kortterminal (enten izettle eller bbs ip350). Jeg har vært i kontakt med webpos, men de støtter ikke kortbetaling...?
Har også sett på utvidelser til magento, men det ser ikke ut til noen støtter kortterminal, bortsett fra en - de støttet kortterminal fra paypal...?

Har prøvd https://wordpress.org/plugins/woocommerce-pos/ fra WooCommerce, ser ut til å fungere fint og er forståelig, men... Støtter ikke betaling med kort.

95% av kundene mine betaler med kort...

Noen som har forslag/kan hjelpe?
 

spikre

peterhamre.no
Vi har mange kunder som i lang tid har etterspurt et kassasystem til butikk helintegrert med nettbutikken. Nå tar vi affære og har ila Q1 2015 klart en slik løsning. Vi plasserer et lite bakgrunnsprogram på PC-en din. PC-en kobler du til nettverket, og til samme nettverk kobler du til kortterminalen. Vips er du i gang, og har oppdatert produktdata (lagerbeholdning osv).
Vi lager dette fra bunnen av, da vi ikke har lykkes med å finne en leverandør som har en god nok løsning. Jeg er redd du vil oppleve det samme, hurricane.
 

tabetalt.no

New Member
Hei og hopp.

Bygget på tabetalt har vi satt opp en slik løsning for Redningsselskapet. På terminalsiden bruker vi ISMP fra Ingenico ( http://www.ingenico.co.uk/en/products/payment-terminals/mobility/ismp/ ) men kan også tilby bluetooth versjon av denne. ( http://www.ingenico.co.uk/en/products/payment-terminals/mobility/icmp/

Med ISMP har man en "slip-in" hvor man setter inn en iphone og lukker den inn, mens på bluetooth versjonen kan man bruke den devicen man selv ønsker.

Den åpnebare fordelen med ISMP'n er at du har to devicer i en, mens med ICMP håndterer du to.

Vi kan uansett bistå med vår erfaring på denne type terminaler, da vi sitter meget tett på leverandørene.

//mvh tabetalt.no
 

bristol

Medlem
Noen som vet om det har kommet noen gode løsninger her?
Vi vurderer å ta den ene nettbutikken vår over til å også være en vanlig butikk.
Men er i så fall avhengig av en kasseløsning som oppdaterer varelageret i vår woocommerce butikk.
 
Sist redigert:
Topp