Kjapp og trygg hosting for Wordpress

Nettbutikk under oppstart selges: Prishelten.no

Marius

Medlem
Oida! Vi har for mange jern i ilden.

Nettbutikken Prishelten.no fortjener nye drivere. Prishelten er et konsept som kan være bredt eller spisses om man ønsker. Grunntanken er lave kostander og lave priser. Konseptet kan drives som ren nettbutikk, ren fysisk butikk eller i en kombinasjon. Evt. som kjede med nettbutikk om man ønsker å satse stort.

Vårt selskap har på grunn av økende arbeidsmengde i eksisterende og tidligere etablerte konsepter, ikke kapasitet til å bygge denne nettbutikken videre, markedsføre eller drifte den. Å drive nettbutikk kan ikke gjøres halvhjertet, så konseptet er klart for ny eier.

Det vi har rukket å gjøre fra juli i år og fram til nå er hovedsakelig:
- Sette opp nettbutikken på Wordpress med Woocommerce netthandelsplugin.
- Bestilt inn noe varelager, hvor lagersaldo pr. dato har en innkjøpspris på ca. kr 95.000 eks. mva.
- Lagt inn varelager med bilder, pris og tekst (en god del timer brukt mao...).
- Opprettet en side på Facebook, hvor vi har i overkant av 350 "likere".
- Fått designet en maskot(Prishelten) som kan brukes i reklamesammenheng/branding.
- Markedsmessig har det ikke vært gjort stort. Litt Adwords og Facebookannonsering har medført 350 "likere" på facebook og 10.000+ i omsetning.

Nettbutikken har ingen forpliktelser eller løpende avtaler. Domene og hosting vil selvfølgelig være nødvendig å videreføre. Evt. forpliktelser i forhold til eksisterende kunders kjøp og kjøpsloven beholder vårt selskap.

Til opplysning krever implementerte Klarna Checkout egen avtale, og følger ikke med. Nettbutikken er ellers satt opp med Paypal som betalingsløsning.

Spørsmål og bud over kr 50.000,- eks. mva sendes til kontakt@oida.no. Bud under kr 50.000,- vil ikke bli besvart eller notert. Raskt og ryddig oppgjør er en forutsetning for avtale.

Arbeid med flytting av nettbutikk til ny hosting og flytting av varelager(anslagsvis 7 kubikk) etter avtale.
prishelten_logo.png
 
Topp