Kjapp og trygg hosting for Wordpress

Nettbutikk for elektroniske sigaretter selges

Gaasehud

Medlem
eRøyk.no er til salgs.

Vi mener eRøyk.no er det beste domenenavnet for salg av elektroniske sigaretter i Norge, og ønsker å selge dette til noen som vil satse i større grad enn oss på salg av elektroniske sigaretter.

Elektroniske sigaretter har fått mye medieoppmerksomhet i det siste, og har vært svært populært i våre naboland de siste årene. Vi kjøpte domenet av strategiske grunner, og har foreløpig bare satt opp en enkel landingsside på domenet. Grunnet markedsføringsforbudet mot elektroniske sigaretter (innført i 2013) har det vært vanskelig å selge elektroniske sigaretter på nett (selvsagt). Potensialet ligger bl.a. i en opphevelse av dette forbudet, som nylig har vært på agendaen til våre nye politikere.

Hva selger vi?:
- Norges beste domenenavn for å drive salg av elektroniske sigaretter og eventuelt tilbehør.
- En velfungerende og komplett landingsnettside som, uten noen form for markedsføring, de siste 6mnd har hatt en nettoprofitt på kr. 15 000,- fra 100% tilfeldige besøkende.
- Enkelt og salgbart produkt med svært høy avanse (300-500% avanse - Konkurrentene i markedet opererer med enda høyere avanse)

Potensial:
- Utvide til nettbutikk med flere produkter.
- Aktivt øke antall besøkende til siden og høyne konverteringsraten.
- Antall solgte enheter i det norske markedet kommer til å vokse eksponentielt.
- Opphevelse av markedsføringsforbudet.

Pris:
Vi ønsker bud på domenenavn, landingsnettside med innhold, tilhørende facebook-side, leverandørinformasjon og sist, men ikke minst; potensialet som ligger i salg av elektroniske sigaretter i det norske markedet som fortsatt er "uberørt". Oppsummert så ønsker vi en pris på hele sjappa (som du mer enn gjerne må besøke på www.erøyk.no)! Vi har mottatt bud på 14 000, men takket nei.

Dersom du lurer på noe, eller ønsker å legge inn et bud: Ta kontakt per mail eller PM når det måtte passe deg. Alle bud blir vurdert.

E-post: tor.inge.flaa (ætt) hotmail.com / post (ætt) mattismedia.no
 
Sist redigert:

cruzader

Medlem
Dropship nettbutikk går vel stortsett i 6-9måneders fortjeneste området som 14000 nesten er innenfor.
Men for en nisje som kun kan "markedsføres" via SEO(ulovlig markedsføre i norge eller mot norske forbrukere) i flere år frem i tid hvor man ikke har et domene/søkeord som engang er i top20 av norske samt enkeltproduktside istedenfor butikk.

Så er vel 14000 innenfor rekkevidden hvor man tar pengene gladelig?
 
Topp