Neste PR update blir..?

En tråd i 'Webanalyse og -optimalisering' startet av OldHP, 25 Jun 2010.

 1. OldHP Medlem

  Innlegg:
  1.336
  Syns jeg hørte at det ble rundt August-September.. stemmer det? Noen som vet?
   
 2. picxx

  picxx Well-Known Member

  Innlegg:
  8.801
  jupps...rykter har det til at det blir den 21. smaugusti, i det herrens aar 2563, klokka 14:02:01 ... men ikke ta det for god fisk, da det kun er et rykte ;)
   
 3. Kassimaja

  Kassimaja Geocacher

  Innlegg:
  770
  Spiller PR egentlig noen rolle? Jeg har en side som har PR0, omtrent ingen innlenker, men ranker topp 3 på ord og uttrykk somdet blir søkt etter fler hundre tusen ganger i måneden på google og det bare i lille Norge.

  Derfor blir mitt store spørsmål. Spiller PR noen rolle eller må folk tenke litt mindre PR og mye mer innhold, innhold og innhold?
   
 4. picxx

  picxx Well-Known Member

  Innlegg:
  8.801
  kort og kjapt svar : nai!
   
 5. OldHP Medlem

  Innlegg:
  1.336
  Tja

  Tror det gjør det men kanskje ikke så mye som folk skal ha det til. En av mange flere faktorer.
   
 6. kongen

  kongen kongemedlem

  Innlegg:
  2.748
  PR har ingen innvirkning på plassering i søkeresultater, men hvor ofte Google-roboten crawler nettstedet for å lete etter nytt innhold for å indexere.

  Du oppnår samme funksjon som en høy-PR-side (at Google-roboten kommer på besøk) ved å legge inn en link til din side på et nettsted med høy PR, eks EzineArticles.com med engelske sider. Derfor outsourser du artikkelskrivingen og plasserer 15-20 artikler hver måned i artikkelbaser. Da får du linker + masse besøk fra Google.
   
 7. testdriver Ha det bra..

  Innlegg:
  841
  PR er ganske viktig hvis du skal få indeksert veldig mange undersider skikkelig. Eksempelvis krever det mye PR å få 500.000 undersider indeksert i primærindeksen. For vanlige nettsider med noen få hundre undersider spiller det liten rolle.
   

Del denne siden