Kjapp og trygg hosting for Wordpress

Javascriptproblemer i Wordpress

PIP

Medlem
Hei!

Jeg driver å tester ut javascript fra tradedoubler i wordpress. Og med script for en type annonse så funker det fint. Da kan jeg plassere dette i margen og i hovedfeltet. MEN hvis jeg ønsker to typer annonser og benytter to forskjellige javascript så blir den ene annonsen usynlig!! Noen som vet hvorfor?
 

Mr Vest

Sjefen over alle sjefer!
Funker det dersom du setter begge disse to annonsene på et nettsted som ikke kjører Wordpress? Forsøk å legge dem i en tom html-fil på skrivebordet ditt, og se hvordan det fungerer.
 

PIP

Medlem
Eksempelvis:

HTML:
<script language="JavaScript" src="http://pf.tradedoubler.com/pf/pf?a=1786246&cuid=382908&tid=695&oe=ISO-8859-1&js=true" charset="ISO-8859-1"></script>

HTML:
<script type="text/javascript">
var td_id = "1786246";
var td_format = "4,6,7";
var td_epi = "";
var td_size = "300x250";
var td_lang = "";
var td_method = "automatic";
var td_keywords = "";
var td_exclude = "";
</script>
<script type="text/javascript" id="td_ads" src="http://hst.tradedoubler.com/file/20649/contextual/cx2.js"> </script>

Siden er Forfatterforum.no
 

Tonny Kluften

Administrator
Jeg satte akkurat inn en Facebook javascript på en side i Wordpress. Den enkleste (eneste?) måten var faktisk å lage en ny sidetemplate og lime javascriptet inn der. Det vil alltid virke hvis du limer direkte inn i templatefila (page.php) osv.

Muligens dette som rotet det til for meg:

<script type="text/javascript"
src="http://static.ak.connect.facebook.com/js/api_lib/v0.4/FeatureLoader.js.
php/nb_NO"></script>
 

PIP

Medlem
Som dere ser så har jeg flere script på siden. Facebook i høyremargen og to annonser i hovedfeltet. Men jeg har også ett script med tekstannonser i høyremargen under "test"... de kommer ikke opp... :/
 

PIP

Medlem
Ja, jeg har brukt widgets på alle faktisk... standard tekstwidget. Det rare er at hvis jeg fjerne de to annonsene i hovedfeltet, så vises den i margen!!
 
Sist redigert:

PIP

Medlem
Jeg har wigetcontainer under post feltet, så det er ikke i posten. Jeg får en feilmelding fra Firebug:

"Tilgang ble nektet for <http://cxt.tradedoubler.com> til å kalle metoden Location.toString på <http://www.forfatterforum.no>.

Line 0"

Men jeg kan lite om Javascript så det sier meg ikke mye... se siden: Forfatterforum.no | KREATIVITET OG SKRIVEGLEDE
 

PIP

Medlem
Tydelig at noe krasjer. Facebook aplikasjonen dukket plutselig opp der hvor det var en annonse. Og denne dukket opp der FBAPP var: Ugyldig argument

Mottaker-URLen (Forfatterforum.no | KREATIVITET OG SKRIVEGLEDE) for Facebooks Connect-kryssdomene må ha applikasjonens Connect-adressen () som prefiks. Du kan konfigurere Connect-adressen i Application Settings Editor.
 
Topp