Det er mulig å kryptere både via zend (perl) og php
Joa, men det spiller liten rolle om perl/php koden er kryptert når css/html/bilder sendes til nettleseren som vanlig, og hele designet kan stjeles uansett, slike løsninger er mer nyttige for frittstående apps og plugins.
Det er mulig å kryptere med 128bit dersom man bruker et virtuelt/cloud system, men det krever server tilgang, noe man ikke har på blogg.no, samt at css/html/bilder fortsatt må sendes til nettleseren.
Det er også mulig å drive med morsomheter som URI encoding av all html, slik som denne
fysaken gjør, men det tar to sekunder med javascripts decodeURIcomponent() å få det tilbake til det opprinnelige igjen.
Man kommer lissom ikke helt unna det at koden må være lesbar for en nettleser, og eksterne ressurser som scripts, bilder, videoer og alt annet må også sendes til nettleseren, og så lenge det er slik så er det også fullt tilgjengelig for alle som ønsker å stjele det, selv om man prøver å gjøre det litt vanskeligere å lese selve koden.
Det er derfor per i dag nesten umulig å kryptere en nettside, eller i dette tilfelle et design for blogg.no, så lenge det skal leses av nettlesere, og det gjenspeiles vel også av at man ofte kan finne større selskaper på nett som selger plugins, apps eller hva det måtte være, hvor man på demosidene for produktet ofte med litt leting i kildekoden kan finne hele koden til produktet uten å betale fem øre. Hadde det vært mulig ville vi nok sett at omtrent alle større selskaper ville kryptert sine nettsider for å slippe tyveri av kode og annet.
Heldigvis så mangler de aller fleste nettbrukere, og helt sikkert bloggere også, kunnskapen til å stjele slikt direkte via kildekoden, og kjøper i stedet produktet, samt at det i mange tilfeller er mer jobb enn det er verdt å begynne å rekonstruere noe fra kildekoden i forhold til å bare betale prisen det koster.