Hvor mange annonser bør man ha?

En tråd i 'Webanalyse og -optimalisering' startet av olafmoriarty, 7 Jun 2010.

 1. olafmoriarty

  olafmoriarty Medlem

  Innlegg:
  751
  Går ut fra at dette er et av de vanskelige spørsmålene hvor svaret varierer fra tilfelle til tilfelle. Men jeg lurer veldig på hvor store mengder annonser dere har på nettstedene deres.

  Jeg har pleid å plassere en leaderboard øverst i hovedfeltet på hvert nettsted ... og that's it. Jeg er ekstremt forsiktig med å legge inn annonser fordi jeg ikke tør å ta sjansen på at brukerne føler at sidene blir for forstyrret av annonser. Men når Google hver måned forteller meg at jeg er en pingle som ikke har flere annonseenheter spredt rundt på siden min, går jeg kanskje litt for langt?

  Bonusspørsmål: Hva slags annonseformater bruker dere?

  Jeg tenker på community-type-sider. Bedriftsnettsteder liker jeg som mange andre å ha helt annonsefrie. Har stort sett brukergenerert innhold, så tekstlinker er ikke en mulighet.
   
 2. Alf Medlem

  Innlegg:
  155
  3 til 4 250x300 bannere pluss en masse lure bannere i form av thumbs. Før var jeg av den oppfatning at bannere ikke var bra. Det har jeg tapt masse på:)
   
  olafmoriarty liker dette.
 3. olafmoriarty

  olafmoriarty Medlem

  Innlegg:
  751
  Hm, hvordan plasserer du 250x300-bannere?
   
 4. Hupsey

  Hupsey Medlem

  Innlegg:
  360
  Er dette 125X125 format?
  Ser mange bruker dem på internasjonale sider, men har ikke sett mange på norske sider.
  Har du en norsk side du har 125X125 anonser på?
   
 5. Alf Medlem

  Innlegg:
  155
  Litt variende. 3 i høyre sidebar. Evt en høyre sidebar, samt 3 i footer. Fungerer på sider konstruert innholdsmessig slik at du får de fleste til å scrolle ned dit. Thumbs er variende, men vanligvis 160x90 eller 180x135.
   
 6. Tonny Kluften

  Tonny Kluften Administrator

  Innlegg:
  15.966
  Folk er vant til å se masse reklame på nettsider. Prøv å legg ut like mye reklame som en annen tilsvarende side som din har og se hvordan det blir.
   
  olafmoriarty liker dette.

Del denne siden