Kjapp og trygg hosting for Wordpress

Høyeste betalte klikk

sKrud

Meget sliten student
Hei

Fikk i går mitt best betalte klikk noen gang på hele 9.82USD, er dette normalt?

Har aldri fått klikk som har vært i nærheten å være så godt betalt..Å det værste av alt er at på den samme siden ligger gjennomsnitts klikket på ca. 0,95USD..

Er dette bare en feil hos adsense, eller ??

Hva er det best betalte klikket du noen gang har fått??
 

sKrud

Meget sliten student
Hehe..Det er vell ikke akkurat noe du finner.. Dette var noe jeg så tilfeldig..Dvs. det var mitt første klikk i går..Var inne å sjekket statistikken å da var det bare et klikk på den siden...Det er ikke mulig å sjekke dette om du har fått flere klikk...
 

i-net

Medlem
Det er veldig veldig bra. Absolutt ikke normalt. Kan jeg spørre hva slags type side det var på? Er bare å håpe du får flere sånne klikk ;)
 

Kenneth Dreyer

Well-Known Member
Verdens høyeste er vel på $120? Mener å ha lest at det var et kanadisk medisinfirma som gjorde det. Dumt vil noen si, men dem fikk MYE oppstyr og kjørte en veldig kort kampanje.

Jeg hadde et klikk på $8 fra revsharen til digitalpoint en gang husker jeg. Men bortsett fra det så ligger det aldri høyere enn $1-2
 

seastart

Medlem
for min del er det mest 50-60 cent pr klikk, men det blir jo heldigvis litt klikk etter hvert. tenker tilbake på når jeg hadde bare en side, og var skuffet for at jeg hadde tjent 1 dollar i uka, kan fortelle at jeg ser at casino sidene begynner å tjene litt bedre etter at det ble ulovlig med spilleautomater.... men det var jo off topic, tenkte bare jeg skulle tipse dere.
 

Bjrl

Medlem
BUMP

Hvordan er utviklingen på dette? I dag har mitt første klikk hos et av nettstedene mine utløst en provisjon på 51,25 kroner. Dette tror jeg er det høyest betalte enkeltklikket jeg har registrert noensinne, og det kom på et nettsted som er i en nisje der klikkene ellers betaler mellom 2,50 og 5 kroner i snitt fra måned til måned.
 
Sist redigert:

pleb

Medlem
Har i spesielt èn nisje klikk på rundt 15 og 20 kr støtt og stadig, men dog litt færre klikkrate enn i andre nisjer. Opplever aldri disse "syke" klikkene som folk her snakker om...men så ser jeg også at tråden er fra 2007 og ikke akkurat spekket av ville historier. ;)
 

MobyDick

New Member
jeg er noob... antar det er snakk om ett enkelt klikk på en annonse, uten noe salg eller liknende etterpå nødvendigvis?
 

Dag Frogner

Supermedlem
Hos Adsense får man betalt pr klikk uansett hva vedkommende som klikker foretar seg på side h*n lander på.

Så ja, her snakker man om pris på ett klik. :)

Tror mitt høyeste er på 15-16 kroner, så jeg har litt igjen til de som nærmer seg hundrelappen.
 

MobyDick

New Member
hvilke annonsører tilbyr dette? de fleste, eller er det mer sjeldent? trenger noe klikkepenger på min nye reiseside ;)
 
Topp