Kjapp og trygg hosting for Wordpress

Høyest klikkrate?

Frode

Medlem
Altså, du skriver om temaer som er vanskelige og problematiske for folk, hvor du vet at det finnes annonsører. Jo større problem, jo større ctr :)
 

Ole Avranden

utvandret
Utfordringen er vel å fange leseren til å klikke på annonsen - før du gir svaret i artikkelen. Så får du lenker og klikk :)
 

JudeQuinn

Medlem
Alle nisjer som omhandler et problem, hvor det selges produkter for å fikse dette problemet.

"Alle" her inne er jo innenfor kredittkortnisjen, kanskje ikke med Adsense, men dette vil uansett være en nisje med høy CTR. F.eks. skriver du refinansiering av kredittkortgjeld, så vil aldri posten din fikse problemet deres (uansett hvor god en post er, så må kunden få profesjonell hjelp av en finansinstitusjon).

Du varmer dem opp, forteller hva refinansiering er, og når kunden da ser en link (folk ser på Adsense som linker, ikke reklame ofte) til Oppfinans om reginansiering, så er det veldig mange som trykker.

Skriver du om katter, så får du reklamer om kattehalsbånd hos Dyrebutikken AS, men å få tak i kattehalsbånd er ikke et "problem". Søker folk etter "Beste kattehalsbånd", og de leser posten din, så er det fortsatt ikke noe som gir dem et voldsomt behov for å klikke.
 
Topp