Kjapp og trygg hosting for Wordpress

Anbefaling av nettbutikkløsning som fungerer med Tripletex - Makspris 2000,-/måned+mva

Sverre123

New Member
Hei, guruer og andre forståsegpåere.

Jeg har en nettbutikk, men overskuddet spises opp av regnskapsfører. Hvorfor? Fordi Stripe-innbetalinger ikke leses inn i Tripletex og dermed må Stripe-gebyret føres manuelt av regnskapsføreren...

Vi bruker Shopify nå, og har altså Stripe integrert. Nå lurer vi på om vi burde velge oss en ny nettbutikkløsning. Vi tar gjerne noe norsk for det må lett kunne kombineres med Tripletex. Av betalingsløsninger må det være mulig med kort, faktura og EHF. Sistnevnte fordi mange av våre kunder er fra det offentlige.

Pris? Vi er beredt på å betale opp til 2000,-/måned + mva så lenge integrasjoner fungerer og vi får ned regnskapsførerkostnaden.

Hvilke nettbutikk kan dere anbefale?
 

xdex

Medlem
Woocommerce har støtte for dette med tripletex, men har aldri testet det.

https://www.tripletex.no/integrasjoner/woocommerce/

Helt riktig, og det fungerer helt greit. Anbefaler deg uansett å ta kontakt med tripeltex direkte, eller en underleverandør som kan sette opp alt riktig for deg. I tilfeller som tripeltex og visma integrering er det normalt å måtte betale pr. modul, eller "funksjon". Dette kan eksempelvis være ordre til økonomisystemet (regnskap), eller lagerbeholdning (synkronisering av lager til nettbutikk). Dette vil da være 2 ulike funksjoner, og har somregel oppstartspris og påløpende månedspris.

Send gjerne en pm hvis du trenger hjelp.

Lykke til!
 
Topp