Kjapp og trygg hosting for Wordpress

2 spørsmål til dere medlemmer

Tonny Kluften

Administrator
1. Hva ønsker dere å ha i høyre sidebar på alle sider her på WF? Hva er nyttig? (Ikke si "ikke reklame" for det kommer uansett :D )

2. Jeg ser for meg at medlemmer kan poste nyttige artikler her på WF relatert til webdrift. Tenker at artiklene kan ha en signaturlink ala "Skrevet av" nederst. En link fra en slik artikkel her på WF er selvsagt verdifull. Men er dette noe som dere medlemmer vil benytte dere av? Og hvordan kunne det bli lagt opp i praksis?

To løsninger:
- Det kan postes på https://www.webforumet.no/blogg/ ala https://www.webforumet.no/blogg/annonsebyraer-og-overskuddsvisninger/
- Vi kan ha en egen kategori for artikler på selve forumet

Andre forslag?
 

Gaasehud

Medlem
Og Dag Frogner setter inn en fullstreffer i kampen mot Msites om markedsføring av et Facebook-plugin som kan ha alt å si for verdens ende, men vil sannsynligvis bli stoppet av russiske hackere Tonny Kluften har leid inn for anledningen.
 

kongen

kongemedlem
Jeg ser du har lagt til en annonse med påske-egg, og jeg må minne deg på at påsken varer ikke helt til julen, det er motsatt; Juler varer helt til påske :eek:
 

Grooo

Medlem
"Nye tråder uten svar" er en funksjon jeg bruker mye ellers. Tror kanskje ikke at JEG har så mye å bidra med på dette forumet, men det kan alltids være kjekt å kunne se en liste over ubesvarte innlegg. (Den kunne forsåvidt ligge som "Nye ubesvarte" ved siden av "Nye innlegg" i toppen.
 
Topp